SON DAKİKA
reklam
reklam

Çekmeköy Erzurumlular Derneğinden Gazetecilere Cağ İkramı

Eklenme Tarihi: 26 Ocak 2023, Perşembe - 23:05   Okunma Sayısı: 53908

İstanbul’un  Çekmeköy ilçesinde Erzurumlu dadaşları buluşturan Çekmeköy Erzurumlular Derneği Başkanı Niyazi Taştan, geleneksel hale getirdiği Çağ Kebap ziyafeti sofrasını 14 Ocak Cumartesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle dernek merkez binasında gazeteciler onuruna özel olarak pişirilen Erzurum’a has lezzetli Çağ Kebabını ikram ederek kurdu ve meslektaşlarımızın bu özel günlerini kutladı.

Çekmeköy Erzurumlular Derneği Başkanı Niyazi Taştan geleneği sürdürdü ve meslektaşlarımıza Cağ Kebabı ikram etti

Çekmeköy Erzurumlular Derneği Başkanı Niyazi Taştan ve dernek yönetimi, haftanın her Cumartesi günü Çekmeköy Erzurumlular Derneğinde üyelerine özel olarak hazırlanıp pişirilen Çağ Kebabını 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yerel basın mensuplarına özel olarak takdim etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü özel programına hem Gazeteciler hem de üyeler katılım sağladı. Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, Ak Parti Meclis Grup Başkan Vekili Şenol Alan ve diğer Meclis Üyeleri de birlikte katılım sağladılar. Programa Habermax.Net yazar ve çalışanı Durmuş Acar, Yerel Gazete Sahibi Kenan Baylan, Haberpusula Sahibi Gürhan Demirtaş, İştevizyon Sahibi Muhterem Yüksel, Etraf Gazetesi Sahibi Zafer Yılmaz, Metropol Gazetesi sahibi Mahmut Boydak. Merkezden Haber sahibi Musa Has. Bizim Bölge Gazetesi Çalışanı Ümit Şener, Altaş TV program yapımcısı Murat Doğan, Çekmeköy Facebook Grup yöneticisi Erhan Acar gibi çok sayıda isim katıldı.

Çekmeköy Erzurumlular Derneği Başkanı Niyazi Taştan “Gazeteciler gözümüz ve kulağımız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü en içten dileklerimle kutlarım.” 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Çekmeköy Erzurumlular Derneği Başkanı Niyazi Taştan kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Taştan  konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak “Gazeteciler gözümüz ve kulağımız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü en içten dileklerimle kutlarım.”  dedi.

Belediye Başkan yardımcısı Fatih Sırmacı ve gazetecilerin karşılıklı görüş ve temennilerini sunduktan sonra program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam