SON DAKİKA
reklam
reklam

İlçe basınıyla bir araya gelen Kudret Arslan “Ataşehir bizim evimiz.”

Eklenme Tarihi: 26 Ocak 2023, Perşembe - 23:55   Okunma Sayısı: 37146
Ataşehir Belediye Meclisi 1.Başkan Vekili Kudret Arslan, Ataşehir basınını 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlediği kahvaltı programında ağırladı.

Ataşehir Belediye Meclisi 1.Başkan Vekili Kudret Arslan “Ataşehir bizim evimiz.  Bu evimizin içindeki düzeni sağlamak buradaki hem meclis üyelerine, hem basına, Belediye başkanımıza ve vatandaşlara düşer. Kendi işini kendin yapmazsan başkası gelip yapmaz.”

Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan’ın yanı sıra, CHP Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Angi’nin de katıldığı toplantıda, gazetecilerle meclis çalışmaları ve Ataşehir’in sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ataşehir Belediye Meclis binasında Basın mensuplarını ağırlayan Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan; “ Gerek Belediye başkanımız olsun, Meclis Üyelerimiz olsun ben de dâhil size bakış açılarımız değişmez. Hep olumlu bakmışız. Hepimizin eksiklikleri olabilir. Sonuçta hepimiz insanız. Bir araya gelip birlikte yaptığımız yanlışları dile getirerek düzeltme anlamında konuşmak, Ataşehirle ilgili problemler, sorunlar varsa onları konuşup halletmek hepimizin üzerine düşen bir görevdir. Burada doğduk, burada yaşıyoruz.  Ataşehir bizim evimiz.  Bu evimizin içindeki düzeni sağlamak buradaki hem meclis üyelerine, hem basına, Belediye başkanımıza ve vatandaşlara düşer. Kendi işini kendin yapmazsan başkası gelip yapmaz.” diye konuştu. 

“Genel seçimler yaklaşıyor. Ülkenin geleceği çok önemli. Ülkeyi idare edecek kişilerin bu seçimden sonra ülkede neler olabileceği konusunu çok iyi idrak etmeleri gerekiyor. Bir CHP’li olarak partimizin Ataşehir’de birinci çıkması için çalışacağız. Bu çalışmaları yaparken de kırıp dökmeden insanları ötekileştirmeden, üzmeden her vatandaşımıza eşit mesafede yaklaşarak bu seçimin iyi bir şekilde atlatmamızı temenni ediyorum. ”

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan ülkenin ve Ataşehir’in gündemini de şu sözlerle özetledi:

“Ataşehir’deki basın mensubu arkadaşlarımız olarak sizler bizim kaynağımızsınız.  Yaptığımız işleri, sizler vatandaşa, burada yaşayan insanlara ileten kişilersiniz.  Burada yapacağımız her çalışma sizlerin nezdinde, sizin gözünüzde benim için önemli.  Bunun için sadece Çalışan Gazeteciler Günü’nde hatırlamak doğru değil. Her zaman birbirimizi hatırlayıp sormamız gerekiyor.  Bu kahvaltı vesile oldu. Hem sohbet edelim hem konuşalım ayrıca sizlerin sorunları varsa onları dile getirelim. Bizim de sizlere söyleyeceğimiz bir şey varsa onları da burada konuşabiliriz.  Genel seçimler de yaklaşıyor. Bizim burada kendimize ait bir tasarrufumuz yok. Biz CHP’nin burada birinci parti olarak çıkmasıyla ilgili Ataşehir’in 17 mahallesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Partili meclis üyelerimizle birlikte sahada olacağız. Bu çalışmaları yaparken de kırıp dökmeden insanları ötekileştirmeden, üzmeden her vatandaşımıza eşit mesafede yaklaşarak bu seçimin iyi bir şekilde atlatmamızı temenni ediyorum. Çünkü ülkenin geleceği çok önemli.  Ülkeyi idare edecek kişilerin bu seçimden sonra ülkede neler olabileceği konusunu çok iyi idrak etmeleri gerekiyor. Şu anda bir ekonomik kriz var. Hangi parti gelirse gelsin bu krizi kolay bir şekilde bertaraf edeceğini düşünmüyorum.  Onun için hangi parti veya partiler gelecekse bunu iyi düşünerek planlaması lazım. Vatandaş çok zor durumda.  Ekonomik sıkıntılardan dolayı vatandaşın morali hiçte iyi değil, hatta seçim bile umurlarında değil. Sadece tenceresini düşünüyor. Umarım gelecek hepimiz için iyi olur. Davetime icap ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Gerek mecliste gerekse başka durumlarda bir sıkıntınız olursa ben her zaman yanınızda olacağım. Sizlerle birlikte olmaktan da büyük mutluluk duyuyorum. Tekrar Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum.”

Ataşehir’in sevilen ve saygın yazar ve gazetecisi Alaettin Bahçekapılı “Yitik Umutların Gece Bekçisi” kitabının 4 cildini Kudret Arslan’a takdim etti

Başkanın konuşmasından sonra Ataşehir’in  sevilen ve saygın yazar ve gazetecisi Alaettin Bahçekapılı “Yitik Umutların Gece Bekçisi” kitabının 4 cildini Kudret Arslan’a takdim etti. Büyük emeklerle yazdığı  “Yitik Umutların Gece Bekçisi” kitap serisini takdim ettiği Ataşehir Belediyesi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, “Bu kitapları kütüphaneme kazandırmakla büyük mutluluk duydum. Emeklerine sağlık diyerek.”  sözleriyle teşekkür etti.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen program günün anısına çekilen fotoğraf çekimiyle sonlandı.

 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam