SON DAKİKA
reklam
reklam

ÖZULAŞ 2023 Model İki Otobüsü Teslim Aldı

Eklenme Tarihi: 26 Ocak 2023, Perşembe - 23:04   Okunma Sayısı: 79555
Özulaş Toplutaşım A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık, yönetim kurulu ile birlikte Bursa Güleryüz Cobra fabrikasına ziyarette bulunarak hem sipariş verdikleri şirket öz malı olan 2 adet 2023 model otobüsleri teslim aldılar, hem de fabrika ziyareti yaparak üretim tesisleri ve yeni teknoloji ürünü olan otobüsler hakkında da bilgi aldılar.

Özulaş Toplutaşım A.Ş. 2023 model Cobra Güleryüz otobüsleri teslim aldı

Özulaş Toplutaşım A.Ş. şirket özmalı olan ve şirket bünyesinde çalışan C-103 ve C-273 kod numaralı 2 adet otobüs 2023 model Güleryüz Cobra otobüsler Güleryüz firması yönetim kurulu Başkanı Savaş Keskin , satış müdürü Celal Karademir ve satış direktörü Yaşar Demiryürek otobüsleri teslim ederek hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiler.

Özulaş Toplutaşım A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık “Özulaş olarak ortaklarımızın menfaatleri doğrultusunda araçlarımızı yeniledik ve iki aracımızda 2023 model oldu hayırlı, uğurlu olsun. Bizleri misafir ettiğiniz, fabrikanızı gezdirdiğiniz ve 60 yıllık mesleki bilgi ve birikiminizi bizimle paylaştığınız için Güleryüz ailesine Özulaş adına teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu ile birlikte üretim tesislerini yerinde görerek bizler için verimli bir ziyaret oldu.”

Teslimat sonrası Özulaş Toplutaşım A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık şunları söyledi;

“Özulaş olarak ortaklarımızın menfaatleri doğrultusunda araçlarımızı yeniledik ve iki aracımızda 2023 model oldu hayırlı, uğurlu olsun. Bizleri misafir ettiğiniz, fabrikanızı gezdirdiğiniz ve 60 yıllık mesleki bilgi ve birikiminizi bizimle paylaştığınız için Güleryüz ailesine Özulaş adına teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu ile birlikte üretim tesislerini yerinde görerek bizler için verimli bir ziyaret oldu. Ayrıca otobüs alımı konusunda finans modelleri desteklerinizi bekliyoruz.”

Güleryüz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Keskin ve Genel Müdür Muzaffer Arkalı’dan Özel Halk Otobüsü Esnafına Destek Mesajı

Güleryüz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Keskin ve Genel Müdür Muzaffer Arkalı firmanın  faaliyetleri , finans konuları ve kurumsal yapısı hakkında bilgi vererek işletmecilerin beklentilerini göz önüne aldıklarını satış öncesi ve sonrası servis hizmetleriyle Özel Halk otobüsü işletmecilerinin yanında olacaklarını belirtti.

Üretimin büyük çoğunluğunu başta Avrupa, Amerika ve Kanada olmak üzere çeşitli ülkelere ihracat olarak gönderdiklerini söyleyen Keskin, toplu ulaşım sektörüne devletin destek vermesi gerektiğini,  yeni bir finans modeli ile birlikte sektörün Bankacılık sistemi ile ilgili kredi paketleri, krediler, alacak sigortası ve leasing sistemi hakkında uzmanlardan bilgi alarak hep birlikte ortak hareket edilmesi gerektiğini söyledi. 

 

 

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam