SON DAKİKA
reklam
reklam

Saadet Partisi Kartal Teşkilatı Sahada

Eklenme Tarihi: 27 Ocak 2023, Cuma - 23:06   Okunma Sayısı: 54759
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığınca mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunmak amacıyla “Her Eve Saadet” seçmen ziyaretlerine İstanbul’un 39 ilçesinde başladı. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta sonunda Kartal Topselvi Mahallesi’nde kurulan stantla başlayan çalışmada ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları, mahalle sakinlerini tek tek evlerinde ziyaret etti.

“Türkiye ile Ata Tohumu Paylaşıyoruz” kampanyasının bir parçası olarak seçmene maydanoz tohumu hediye edildi

Ziyaretlerde İstanbul İl Başkanlığı’nın “Türkiye ile Ata Tohumu Paylaşıyoruz” kampanyasının bir parçası olarak seçmene maydanoz tohumu hediye edildi. “Evde maydanoz nasıl yetiştirilir?” bilgisiyle paylaşılan tohumlarla birlikte “2023 yılında adaletin, refahın ve bereketin hüküm sürdüğü bir Türkiye’ye ulaşmak için hayatınıza maydanoz olan bu düzeni hep birlikte değiştirelim. Maydanozlar yemeğe, oylar Saadet’e” ifadelerine yer verildi.

Ziyaretlerde Saadet Partisi genel başkanı Temel Karamllaoğu ve İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı’nın da selamları iletildi. Vatandaşların sorun, öneri ve talepleri ilgili birimlere iletilmek üzere kayıt altına alındı. Üye olmak isteyen vatandaşların üyelik işlemleri gerçekleştirildi.

Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Murat Çeker “Herkesin kapısını çalacağız. Herkese tek tek ulaşacağız. Herkesin gönlüne dokunacağız.”

Ev ziyaretleri çalışmasında vatandaşların yoğun ilgi ve nezaketlerinden memnuniyetlerini dile getiren Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Murat Çeker “Herkesin kapısını çalacağız. Herkese tek tek ulaşacağız. Bugün Topselvi mahallemizdeydik yarın başka bir mahallede olacağız ama herkesin gönlüne dokunacağız” diye konuştu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam