SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP Kartal ve Pendik’te yeni başkanlar görevlerine başladılar

Eklenme Tarihi: 28 Ocak 2023, Cumartesi - 23:39   Okunma Sayısı: 84017
Cumhuriyet Halk Partisinde yaklaşan seçimler nedeniyle bir çok il ve ilçede İl ve İlçe Başkanları ile İl ve İlçe Yöneticileri milletvekilliği aday adaylığı için istifa ettiler. İstanbul’da da 9 ilçede İlçe Başkanları ve çeşitli ilçelerin yöneticileri milletvekilliği aday adaylığı için ayrıldılar. Anadolu Yakasında göreve başlayan Kartal ve Pendik ilçe başkanlarının toplantılarını sizler için takip ettik. Yoğun katılımın olduğu toplantılarda seçim heyecanı dikkatlerden kaçmıyordu.

CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok’tan birlik mesajları ; “Görev süremizce tüm örgütümüze eşit mesafede olacağımızı örgütümüzde ötekisi olmayan bir anlayışla çalışacağımızı buradan ilan ediyorum. Bizler yaşanan bu tarihi süreçte birlik beraberliğimizin çok önem arz ettiği bir süreçten geçiyoruz. Tek bir arkadaşımızı yoldaşımızı küstürmek ya da kırmak niyetinde bu güne kadar olmadık bundan sonrada olmayacağız. Ben değil biz olacağız. Ülkemizin CHP’sine ve Millet ittifakına her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Yerel seçimlerde genişlettiğimiz mevziilerimizi; Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yaparak en ileriye taşıyacağız. Tüm arkadaşlarımızla omuz omuza vererek hem partimizi iktidara taşımak hem Belediye Başkanımızın Kartal’a yaptığı ve yapacağı hizmetleri Kartal halkına anlatmak için var gücümüzle gençliğimizin bize yüklediği enerjiyle durmadan çalışacağız.”

Efendi Argunsah’ın milletvekilliği aday adaylığı için görevinden ayrılmasından sonra İlçe Başkanlığı görevine seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok, göreve geldikten sonra ilçe binasında “Cumhuriyetimizin 100. Yılı; tek yön iktidar” başlığıyla kitlesel basın açıklaması gerçekleştirdi.  CHP Kartal İlçe Örgütü’nde gerçekleştirilen basın açıklamasına İlçe Başkanı Süleyman Uzunok ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Belediyesi CHP’li meclis üyeleri, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi Başkan Danışmaları, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları ve çok sayıda partili katıldı.

Partide birleştirici olacaklarının altını çizen Başkan Uzunok, iktidar yolunda hiç durmadan çalışacaklarının altını çizerek şu ifadeleri kullandı;

“Tüm arkadaşlarımızla omuz omuza vererek hem partimizi iktidara taşımak hem Belediye başkanımızın Kartal’a yaptığı ve yapacağı hizmetleri Kartal halkına anlatmak için var gücümüzle gençliğimizin bize yüklediği enerjiyle durmadan çalışacağız. Seçim parti içi bir işleyişti ve geride kaldı bütün yönetim kurulu arkadaşlarımla Örgütümün ve Kartal Halkının emrinde olacağız. Bu görevi benden önce yapan ve bugüne taşıyan Efendi Argunşah başkanıma çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. İlçe Başkanlığımız süresince Kadın Kollarımız ve Gençlik kollarımızla birlikte koordineli ve uyumlu bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Görev süremizce tüm örgütümüze eşit mesafede olacağımızı örgütümüzde ötekisi olmayan bir anlayışla çalışacağımızı buradan ilan ediyorum. Bizler yaşanan bu tarihi süreçte birlik beraberliğimizin çok önem arz ettiği bir süreçten geçiyoruz. Tek bir arkadaşımızı yoldaşımızı küstürmek ya da kırmak niyetinde bu güne kadar olmadık bundan sonrada olmayacağız. Ben değil biz olacağız. Ülkemizin CHP’sine ve Millet ittifakına her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Yerel seçimlerde genişlettiğimiz mevziilerimizi; Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yaparak en ileriye taşıyacağız.  Bu bilinç ve azimle sol sosyalist emekçi ve devrimci güçler ile ülkemizin tam bağımsızlığı için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu önderliğinde her zamankinden daha çok çalışacağız

İstanbul’un seçilmiş belediye başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na her koşulda sahip çıkmaya, gerekirse alanlarda direnmeye geliyoruz. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım ve mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum örgütümle beraber biz olarak bütün olarak tek yumruk olarak bu ucube anlayışı hep birlikte değiştirmek için var gücümüzle kanımızın son damlasına kadar mücadele etmeye and içiyoruz. Birleştirici olacağız, dünü dünde bırakarak yarınlara odaklanacağız. Adaletli olacağız, örgütümüzün emrinde herkese eşit mesafede ve en önemlisi de her bir üyemizin hakkını hukukunu herkesten önce biz savunacağız ve koruyacağız.

Şeffaf olacağız; süreçlerde ki bütün gelişmeyi öncelikle ilk ağızdan bizden duyacaksınız ve partimizin bütün süreçlerinde en önce örgütümüz ön saflarda yer alacak. Örgütlü mücadeleden alacağız gücümüzü önceki dönemlerde görev almış bütün yöneticilerimizi sürecin içine katacağız, onların bilgi ve birikimlerinden yararlanıp gelecekle alakalı hayallerinden ve heyecanlarından aldığımız güçle bu seçimi muhakkak kazanacağız. O yüzden Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak için herkesi göreve davet ediyorum.”

***************************************************************************

CHP Pendik’te Devir-Teslim Töreni Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Cumhuriyet Halk Partisi Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak’ın Genel Seçimler için Milletvekili aday adaylığı sürecinde görevden ayrılması üzerine CHP Pendik İlçe Başkanı görevine Gülşen Tufan seçildi. 14 Ocak 2023 tarihinde CHP İlçe Binasında düzenlenen toplantıda görevi devralan Tufan birlik beraberlik mesajları vererek, genel seçimde eski başkan Doğan Çakmak ve tüm CHP Pendik teşkilatı olarak omuz omuza çalışacaklarını söyledi.

CHP İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi. Törene çevre ilçelerin ilçe başkan ve yöneticileri ile birlikte, Pendik ile çevre ilçelerin CHP’li belediye meclis üyeleri ve parti mensupları katıldılar.

Görevi bir önceki dönemdeki yönetimde beraber çalıştığı CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak’tan devralan Gülşen Tufan  yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Katılımcıları, büyük destekçisi olan ailesini ve partilileri selamlayan Tufan, Cumhuriyetin 100. Yılında 100 yaşında olan CHP’nin tecrübeli ve ayrıca genç dinamik kadrolarıyla genel seçim çalışmalarını sahada sürdürdüğünü söyledi.

Sonrasında mikrofona gelen Doğan Çakmak, milletvekili adaylığı süreci ile birlikte desteklerini esirgemeyen Pendik ve Çevre ilçe başkan ile yöneticilerine teşekkürlerini iletti. Çıktıkları yolda mücadeleye ihtiyaçları olduğunu ama CHP’nin yükseliş trendini sürdürüp seçimlerde başarılı olacağına vurguladı. Nüfusuyla birçok ilden büyük olan Pendik’in temsilcilerinin mecliste olması gerektiğini söyledi. Pendik İlçe Başkanlığına seçilen çalışma arkadaşı Gülşen Tufan’a başarılar dileyen Çakmak, her daim yanlarında olacağını bildirdi. Konuşmalar sonrası Doğan Çakmak ve Gülşen Tufan karşılıklı olarak hediyelerini takdim ettiler. Program katılımcı ilçe başkanlarıyla, parti yönetim kuruluyla, mahalle temsilcisiyle, kadın kollarıyla ve gençlik kollarıyla hatıra fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam