SON DAKİKA
reklam
reklam

Serhat Ardahan Spor Kulübü İstanbul’da bir dayanışma gecesi düzenleyecek

Eklenme Tarihi: 28 Ocak 2023, Cumartesi - 23:35   Okunma Sayısı: 49357
Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanı Murat Gökdemir, 20 Ocak 2023 Cuma günü Maltepe sahilinde bulunan Avşar Kaz Tandır Restaurant’ta bir toplantı yaparak İstanbul’da Serhat Ardahan Spor için 18 Şubat 2023 Cumartesi akşamı Şişli Figaro Salonda bir dayanışma gecesi yapacağını açıkladı.

Siyasal Yaşam Gazetesi’nden Erkan Sarıkaya’nın paylaştığı habere göre Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanı Murat Gökdemir, Kulüp Başkanvekili Hilmi Topçu, Başkan Yardımcısı Fuat Avşar , Serhat Ardahan Spor Kulübü önceki dönem Başkanı Aykut Karagöz, Çıldır Dernek Başkanı Muhtesim Sarıkaya, Serhat Birikim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Küpeli, Siyasal Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erkan Sarıkaya ve ARDAFED Denetim kurulu Başkanı Şemsettin Şenel’in katılım sağladıkları toplantıda Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanı Murat Gökdemir kulübün son durumu hakkında bilgiler paylaştı.

Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanı Murat Gökdemir, “En büyük amacım Serhat Ardahan Spor’a bir tesis kazandırmak olacak. Bunun için Ardahanlı iş insanlarından destek istiyoruz.”

Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanı Murat Gökdemir  toplantıda yaptığı açıklamada şunları söyledi;   “Serhat Ardahan Spor Kulübü için hiç beklenti içine girmeden elimizi taşın altına koyduk. En büyük amacım Serhat Ardahan Spor’a bir tesis kazandırmak olacak. Çünkü tesis olmadan Sporcuyu Spor kulüplerinde tutamıyorsunuz. İstanbul başta olmak üzere Büyükşehirde çok sayıda Ardahanlı iş insanı var. Biz iş insanlarımızdan ve STK’larımızdan yeterli destek alamadık. Türkiye genelinde hatırı sayılır 6200 Ardahanlı iş insanı var. Serhat Ardahanspor’a bir kaç iş insanı dışında kimseden destek alamadık. Maalesef Serhat Ardahan Spor Kulübü Ardahan’da yetim bırakılmış diyebiliriz.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam