SON DAKİKA
reklam
reklam

Zeki Müren Ataşehir’de şarkılarla anıldı

Eklenme Tarihi: 28 Ocak 2023, Cumartesi - 23:09   Okunma Sayısı: 35008
İstanbul’un Ataşehir ilçesinde Ataşehir Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği korosu, 2023 yılının ilk konserini Mustafa Saffet Kültür Merkezi'nde Zeki Müren'in şarkılarından oluşturdukları repertuarla verdi.

Milli Eğitim Bakan Danışmanı Doç.Dr.Aylin Şengün Taşçı’da konserde konuk sanatçı olarak  sahne aldı

50 Kursiyerin katıldığı THM Korosu, ekim ayından beri süren çalışmaların sonucunda Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün “Şarkılar Seni Söyler Biz De Şarkı Söyleriz” projesi kapsamındaki ilk Konserini Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde düzenlendi.  Konserde konuk sanatçı olan Milli Eğitim Bakan Danışmanı Doç.Dr.Aylin Şengün Taşçı’da sahneye çıkarak söylediği şarkılarla konser programına katılan vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Kursiyerlerin ve konuk sanatçıların gösterdikleri yüksek performans ile birçok eser ayakta alkışlandı. TSM Korosu Koro Şefi Berk Özçam idaresinde hazırlanan kursiyerler gecede Zeki Müren’e ait 23 eseri koro ve solo olarak seslendirdiler. 

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz “Konsere yoğun ilgi gösteren herkese, bu anlamlı gecede yer alan kursiyerlerimiz ve müzisyen ekibimize performanslarından dolayı kutluyorum.”

Konser sonunda konuşma yapan Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz şu ifadeleri kullandı ;

"Konsere yoğun ilgi gösteren herkese, bu anlamlı gecede yer alan kursiyerlerimiz ve müzisyen ekibimize performanslarından dolayı kutluyorum. Bu gecenin hazırlanmasında emeği çok olan koro şefimiz Berk Özçam ile konserimize konuk sanatçı olarak katılan Aylin Şengün Taşçı'ya katılımları adına teşekkür ediyorum."

Koro şefi ve sanatçıların dakikalarca ayakta alkışlandığı program, sahnede çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam