SON DAKİKA
reklam
reklam

Giresun Sağlık Platformu Dernekleşti

Eklenme Tarihi: 31 Ocak 2023, Salı - 19:11   Okunma Sayısı: 32804

Her şeyin başı sağlıktır. Sağlığı olanın umudu, umudu olanın her şeyi vardır. Morali de yüksek olur dayanışması da daha güçlü olur. Bu sebeple önce "memleket sevdalısı" ilkesi ile bir araya gelen "Giresun Sağlık Platformu" adı altında toplanan doktor, hemşire ve sağlık çalışanları Doç. Dr. Sabahattin Destek ve Sağlık Danışmanı Ahmet Gedik öncülüğünde bir çok bölge toplantıları yaparak Dayanışma ve kaynaşma adına sosyal faaliyetlere imza attı.

Giresunlu sağlıkçılar oluşan platformla birbirini tanıdılar, kaynaştılar

İstanbul'da değişik bölgelerinde yapılan kahvaltı etkinliklerinde yüzlerce hekim ve sağlık çalışanlarına ulaşıldı. Başkan Sabahattin Destek ve sağlık danışmanı Ahmet Gedik ile sağlık ekibi İstanbul ve çevresindeki sağlık camiasına ulaşarak kaynaşmaların da mimarı oldular.Bu birlikteliği artırmak ve daha güçlü olmak adına STK halkası  resmileştirilerek bir dernek kuruldu.Hemen her ay İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında kahvaltı organizasyonunda bir araya gelerek etkili kaynaşma ile  moral motivasyonların artmasına vesile olan ve içinde müzik, şiir, folklor gibi sosyo-kültürel etkinliklerde yer veren dernek üyeleri her buluşmada üye sayısını artırarak ilerleyen oluşum aynı zamanda sağlık çalışanlarına bir birlerini tanıma imkanı sağlamakta.

GİSAD Kurucusu Doç.Dr Sabahattin Destek “Giresunlu Hekimler ve Sağlık Çalışanları Derneğimiz (GİSAD) kuruldu. Birlikte yol aldığımız Giresunlu sağlık çalışanı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Giresun'umuz için, Türkiye'miz için hayırlı başarılı olsun, hayırlara vesile olsun. Allah utandırmasın, Mevla yardımcımız olsun."

Memleket sevdalısı sağlıkçıların oluşturduğu Derneğin Kurucusu Doç.Dr Sabahattin Destek sosyal Medyada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

"Veee Giresunlu Hekimler ve Sağlık Çalışanları Derneğimiz (GİSAD) kuruldu.

Birlikte yol aldığımız Giresunlu sağlık çalışanı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yakında genel kurul duyurusu yapacağız. E -devlet üzerinden Giresunlu hekim ve sağlık   çalışanlarımız üyelik talebi yapabilirler.

Giresun'umuz için, Türkiye'miz için hayırlı başarılı olsun, hayırlara vesile olsun. Allah utandırmasın, Mevla yardımcımız olsun."

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam