SON DAKİKA
reklam
reklam

Çekmeköy Bld. Alemdağspor İshaklıspor müsabakası nefesleri kesti

Eklenme Tarihi: 1 Şubat 2023, Çarşamba - 11:16   Okunma Sayısı: 30150
İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grubun şampiyonluk adayı Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, deplasmanda zirve yarışında olan Beykoz temsilcisi İshaklıspor ile karşılaştı. Bütün bir bolümü çekişme içinde geçen maç karşılıklı atılan gollerle 2-2 sonuçlandı.

90 dakikası çekişme içinde geçen müsabakada iki takımda puanları paylaştı 

Beykoz Belediyesi İshaklı Köyü Sahasında oynanan mücadeleyi Abdüssamet Ulutaş, Emirhan Gürlevük ve Cenk Yılmaz ‘ten oluşan hakem üçlüsü yönetti. Maça hızlı ve istekli başlayan ev sahibi İshaklıspor maçın 2. Dakikasında Tunç Yalçın’ın ceza sahası içinde düşürülmesi ile penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Onur Karavuş topu filelere yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra ataklar yapan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, maçın  18. Dakikasında Ekrem Aydoğmuş’un kullandığı korner atışına iyi yükselen Tolga Öztürk’ün kafa ile topu filelere yollamasıyla skora dengeyi getirdi. İki takımında yaptığı ataklardan sonuç gelmeyince ilk 45 dakika karşılıklı atılan gollerle sona erdi.

Maçın ikinci yarısı da ilk yarısı gibi çekişmeliydi. Maçın 64. Dakikada sağdan kanattan arka direğe yapılan ortaya kafa ile filelere yollayan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’lu Engin Can Topal takımını deplasmanda 2-1 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. Ev sahibi İshaklısppor  da bu gole 2 dakika sonra karşılık verdi.Bordo Mavilil ekip, kaleyi cepheden gören yerden serbest atış kazandı. Topun başına geçen Oğuzhan Öztürk’ün vuruşunda kaleci Orhan’dan seken topu Enes Aydın tamamlayarak filelere yolladı.  

Maçın 82. Dakikasında gelişen Çekmeköy ekibinin atağında top ceza sahası içine Mahmut Özkan’ın eline çarpmasına maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’da topun başına geçen Engin Can Topal’ın vuruşunda kaleci Kerem Mert Soylu köşeye giden topu çeldi. Maçın kalan sürede ve 5 dakikalık uzatma bölümünde 2-2’lik beraberlik bozulmadı ve her iki takım da sahadan puanları paylaşarak ayrıldılar. Böylece, 36 puana yükselen ve zirvedeki yerini koruyan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor,  gelecek hafta evinde Çıksalınspor’u misafir ederken, 28 puana çıkan Beykoz İshaklıspor da deplasmanda Dikilitaşspor ile karşılaşacak.

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Teknik Sorumlusu Aydın Dursun’tan Beykoz İshaklıspor Başkanı Ali Cinel ve kulüp yönetimine teşekkür

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Teknik Sorumlusu Aydın Dursun maç sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Bugün Beykoz İshaklı Stadında oynadığımız maçın başında kafilemizi karşılayarak bizlere güzel bir misafirperverlik örneği gösteren ve ağırlayan İshaklıspor’un kıymetli Başkanı Ali Cinel, 2. Başkanı Selim Şimşek ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ederim. Maç sonu çıkan olaylarda gösterdiği hassasiyet ve bizleri koruma çabalarından dolayı Başkan Ali Cinel ve ekibine ayrıca teşekkür eder bundan sonraki maçlarında üstün başarılar dilerim.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam