SON DAKİKA
reklam
reklam

Umut Vakfından Çavuş Ailesine Destek

Eklenme Tarihi: 1 Şubat 2023, Çarşamba - 11:35   Okunma Sayısı: 38374
1993’te 'Bireysel silahsızlanma' temelinde kurulan Umut Vakfı evlatlarını ve yakınlarını bireysel silahlanma yüzünden kaybeden ailelere destek vermeye devam ediyor. Vakıf son olarak sosyal medya sayfasında, ” Ahmet Emre Çavuş’un babası Bülent Çavuş yalnız değildir!” dedi.

Umut Vakfı Twitter hesabından paylaşımında “Bülent Çavuş yalnız değildir!” dedi

Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı Gazeteci Bülent Çavuş’un Gazi Mahallesi’nde maganda kurşunuyla vurulduktan sonra felç kalan oğlu Ahmet Emre Çavuş, 2 yıl süren tedavinin ardından 2017’de yaşamını yitirdi. Çavuş’un babası Gazeteci  ve Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı Bülent Çavuş 7 yıldır sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adalet arıyor. Her fırsatta evlatlarını ve yakınlarını bireysel silahlanma  yüzünden kaybeden ailelere destek veren Umut Vakfı “Bülent Çavuş yalnız değildir!” dedi.

Vakıf, Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:

”Yakınlarını bireysel silahlanma yüzünden kaybeden hiç kimse yalnız değil! @avfikretilkiz’in dediği gibi “Yıllar sonra, gözünüzün önünde bu kadar insan öldürülürken siz ne yaptınız diye bize bir soran olursa Umut Vakfı olarak bizlerin verilecek bir cevabı var. #YaşamaHakTanıyın.İstanbul’da yorgun merminin başına isabet etmesiyle önce felç kalan ,sonra yaşamını yitiren Ahmet Emre Çavuş’un babası Bülent Çavuş yalnız değildir! ”

Ahmet Emre Çavuş Hakkında

Aslen Sivaslı olan Ahmet Emre Çavuş 26 Mayıs 1998 İstanbul Sultangazi 75. Yıl Mahallesinde dünyaya geldi. İlk orta eğitimini yaşadığı mahallede tamamladı. Lise eğitimini GOP Sağlık Meslek Lisesinde başladı.

  1. Sınıf öğrencisiyken 2 Ağustos 2015 tarihinde gece yaşadığı mahallede arkadaşları ile yolda yürürken, bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla omuriliği zedelenerek felç olan Ahmet Emre Çavuş İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 7 ay yoğun bakımda tedavi gördü. Bu zor tedaviyi başarıyla geçen Çavuş, daha sonra Şişli’de Özel Ornöram Fizik Tedavi Merkezinde 1 Yıl 5 Ay fizik tedavi gördü.

Ara ara değişik hastanelerde kısa süreli tedaviler gören Ahmet Emre 21 Haziran 2017 günü ameliyat için tekrardan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 2 büyük ameliyat geçirdi. Ameliyatlar başarılı geçti.Uzun süre Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisi devam etti 13 Ağustos 2017 gece aniden fenalaşan Ahmet Emre sabah 06:20’de  vefat etti. Ahmet Emre’yi Vuran Zanlı 2015 yılından beri yakalanmadı. Babası Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı Gazeteci Bülent Çavuş ve Annesi Zeynep Çavuş oğullarının vefatından sonra hukuk mücadelesi veriyorlar.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam