SON DAKİKA
reklam
reklam

Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic'i kadrosuna kattı

Eklenme Tarihi: 2 Şubat 2023, Perşembe - 23:06   Okunma Sayısı: 92664
Beşiktaş Kulübü, Amir Hadziahmetovic'in transferi için anlaşmaya varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
İstanbul

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 4,5 yıllık sözleşme imzalanan oyuncu için Arabam.com Konyaspor'a 3 milyon 200 bin avro transfer bedeli ödeneceği belirtilerek, "Oyuncunun üçüncü kulübe kalıcı transferi halinde sözleşmede belirlenen esaslar çerçevesinde sonraki transfer gelirinin yüzde 20'sini aşmayacak şekilde şirketimiz tarafından Arabam.com Konyaspor Kulübü'ne ayrıca ek ödeme yapılacaktır. Oyuncu ile imzalanan sözleşme 2 Şubat 2023 tarihinden başlamak üzere 2026-2027 sezonu sonuna kadar 4,5 yıl süre ile geçerli olacaktır. Oyuncuya 2022-2023 sezonu için net 580 bin avro, kalan sezonlar için sezon başına net 1 milyon 160 bin avro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 10 bin avro maç başı ücreti ödenecektir." denildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam