SON DAKİKA
reklam
reklam

KASİAD’ta Orhan Gökçe ile devam

Eklenme Tarihi: 3 Şubat 2023, Cuma - 23:32   Okunma Sayısı: 63994

Merkezi İstanbul Esenyut’ta bulunan ve Başkanlığını Orhan Gökçe’nin yaptığı Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) 29 Ocak 2023 Pazar günü 6. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede Başkan Orhan Gökçe tekrardan başkanlığa seçildi.

Siyasal Yaşam Gazetesinden Erkan Sarıkaya’nın paylaştığı haberde geniş katılımla gerçekleşen kongrede tek liste ile giren mevcut Başkan Orhan Gökçe yeniden başkan seçildi. Başkan Gökçe yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

” 2010 yılında kurulan KAISİAD yaptığı bir çok proje ve etkinlik ile bölge STK’lara örnek oldu. Çok güçlü, genç ve heyecanlı bir kadroyla Kars Ardahan Iğdır illerimiz ve hemşehrilerimiz için başta lobi faaliyetleri ve iş dünyası olmak üzere geçmişte olduğu gibi yine çok güzel projelerle ilklere imza atacağız inşallah. Bu vesileyle geçmiş dönemlerde görev yapan arkadaşlarıma emekleri için şükranlarımı sunarım. Bizleri tekrar bu göreve layık gören üyelerimize de çok teşekkür eder yeni seçilen arkadaşlarıma da başarılar dilerim.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam