SON DAKİKA
reklam
reklam

Dudulluspor ve Zeytinburnu futbolseverleri mest etti

Eklenme Tarihi: 9 Şubat 2023, Perşembe - 12:00   Okunma Sayısı: 37970
İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grupta düşme hattından uzaklaşmak isteyen Zeytinburnuspor, sahasında orta sıralarda bulunan Dudulluspor’u ağırladı. Soğuk ve yağmurlu bir havada oynanan üst düzey bu mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sonuçlandı.

Dudulluspor ve Zeytinburnu’nun üst düzey mücadelesi karşılıklı gollerle sonuçlandı

Merkezefendi Stadında 4 Şubat Cumartesi oynanan mücadeleyi Semih Soytürk, Anıl Cem Çil ve Rahime Kılıç’ın oluşturdukları hakem üçlüsü yönetirken, Saha Komiseri olarak Doğan Beker görev yaptı. Maça hızlı başlayan Dudulluspor maçın 9. Dakikasında Altan Emre Yıldırım’ın golü ile 1-0 üstünlüğü yakaladı. Bu golden sonra baskılar yapan ev sahibi Zeytinburnu baskılı oynasa da aradığı beraberlik golünü bulamadı ve maçın ilk yarısı konuk ekibin tek gollü üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarının ilk dakikalarında baskıyı kuran Zeytinburnuspor maçın 60. Dakikasında Erdinç Çidan’ın golü ile skorda dengeyi sağladı. Maçın son bölümüne ise kaleciler damga vurdu.  Uzatma bölümünde baskılarını arttıran Zeytinburnuspor yakaladığı net pozisyonlarda kaleci Kaan Karabulut’u geçemedi ve mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. 2004 doğumlu yetenekli kaleci yaptığı başarılı kurtarışlarla ev sahibi ekibe gol şansı vermezken, yaptığı kritik kurtarışlarla takımını ateşledi ve maça damgasını vurdu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam