SON DAKİKA
reklam
reklam

TFF'nin "Omuz Omuza" kampanyasına kulüplerin çağrısı sürüyor

Eklenme Tarihi: 28 Şubat 2023, Salı - 22:03   Okunma Sayısı: 62798
Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) "Omuz Omuza" kampanyasına, kulüpler çektikleri videolarla destek veriyor.
İstanbul

A Milli Futbol Takımı oyuncuları ve A Milli Kadın Futbol Takımı oyuncularının videolu destek verdiği kampanyayı, kulüpler de futbolcularının görüntüleriyle destekledi.

Yarın başlayacak ve 15 Haziran'a kadar devam edecek kampanya için kulüplerin yıldız isimleri çağrıda bulundu.

"Omuz Omuza" kampanyasına bir gün kala Beşiktaş forması giyen Salih Uçan, Gedson Fernandes, Onur Bulut ve Welinton Souza, Kasımpaşalı futbolcular Fode Koita, Tarkan Serbest ve Ryan Donk, Yukatel Kayserispor'dan İlhan Parlak, Talha Sarıarslan, Cenk Gönen ve Ethem Balcı, Demir Grup Sivassporlu Ziya Erdal, Isaac Cofie, Robin Yalçın, MKE Ankaragücü futbolcuları Hasan Ali Kaldırım, Taylan Antalyalı ile Nihad Mujakic'in yanı sıra VavaCars Fatih Karagümrük'ten Salih Dursun, çektikleri videoyla "Omuz Omuza" kampanyası için destek çağrısını yinelediler.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam