SON DAKİKA
reklam
reklam

Vatan Severler Partisi’nde Hediye Çalbıyık Çankaya İlçe Başkanı oldu

Eklenme Tarihi: 2 Mart 2023, Perşembe - 22:29   Okunma Sayısı: 86731
Vatan Severler Partisi Çankaya İlçe Başkanı Hediye Çalbıyık Ankara Valiliği'nden onay alarak resmen görevine başladı.

Teşkilatlanma çalışmalarını büyük bir hıza sürdüren Vatanseverler Partisi’nin Ankara Çankaya İlçe Başkanı resmen Hediye Çalbıyık oldu. Ankara Valiliğinden onay alarak görevine başlayan Hediye Çalbıyık, Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Sayın Yılmaz Gülümser ve Çankaya İlçe Başkanı Hediye Çalbıyık'la ortak basın açıklaması yaptılar.

 Genel Başkan Yılmaz Gülümser basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Vatan Severler Partisi'nin Ankara'nın  Çankaya ilçe Başkanı Sayın Hediye Çalbıyık’ın  Ankara Valiliğimizden onay aldığını gururla öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine bu kutlu görevinde başarılar diliyorum. Her kademede verilen görevi layıkıyla yerine getiren Hediye Çalbıyık’ın bu görevi de başarıyla yürüteceğine güvenimiz sonsuzdur.”

Vatan Severler Partisi Ankara Çankaya ilçe Başkanı Sayın Hediye Çalbıyık ise açıklamasında şunları söyledi;  “Ankara'nın Çankaya ilçesinde partimizi en iyi şekilde temsil ederek, değerli halkımıza iyi günde kötü günde hep birlikte başarılara doğru ilerleyeceğiz. Başta Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Sayın Yılmaz Gülümser’e  bizleri bu önemli göreve layık gördüğü için çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızı sunuyoruz.  Genel Başkanımız Sayın Yılmaz Gülümser  nezdinde tüm parti teşkilatlarımızı tebrik ediyor. Başarılarımızın artarak devamını diliyoruz.”

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam