SON DAKİKA
reklam
reklam

Artvin'de çay fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

Eklenme Tarihi: 24 Mart 2023, Cuma - 10:37   Okunma Sayısı: 30258
Artvin'in Kemalpaşa ilçesindeki çay fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

Artvin'in Kemalpaşa ilçesindeki çay fabrikasında sabahın erken saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangın, AFAD koordinesinde bölgeye sevk edilen Kemalpaşa, Hopa ve Arhavi belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri, Orman İşletme Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri ve Hopa Arama Kurtarma (HOPAK) ekiplerinin müdahalesi ile kontrol alındı.

Vali Yılmaz Doruk, olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından, yangının saat 07.00 sıralarında ilçedeki ÇAYKUR'a ait fabrikada çıktığını hatırlattı.

İhbar üzerine ekiplein hızlı şekilde bölgeye sevk edildiğini belirten Doruk, "Herhangi bir can kaybı ve yaralanma bulunmamaktadır. Yangın, bu saat itibarıyla kontrol altına alındı. Söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor." dedi.

Doruk, yangının çıkış sebebin araştırıldığını ifade ederek, "Yangın depolar kısmında meydana geldi, üretim yapılan fabrika kısmına sıçramadan kontrol altına aldık. Yakın zamanda çay sezonu başlayacak. Bu sebeple üretimde bir aksama yaşamayacağız." diye konuştu.

İl Emniyet Müdürlüğüne ait TOMA da yangın söndürme faaliyetine katıldı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam