SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP Kartal’dan depremzede 11 il için fidan dikimi

Eklenme Tarihi: 29 Mart 2023, Çarşamba - 13:51   Okunma Sayısı: 35092

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal ilçe örgütünce Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok ve CHP Kartal İlçe Yönetimi,  21 ila 26 Mart tarihleri arasında kutlanan fidan haftası etkinlikleri kapsamında Kahramanmaraş depremde yitirdiğimiz vatandaşlar için 11 ili temsilen 11 fidan dikimi gerçekleşti.

Dikim etkinliğine partilerin ilgisi yoğun olurken; CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok ve İlçe Yönetiminin yanı sıra CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa ve yönetimi, CHP Kartal Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kara ve yönetimi, Kartal Belediye Meclis Üyeleri Umut Daştan, Aysel Yücel, mahalle birim başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldılar.  Etkinlik CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok’un basın açıklamasının ardından sona erdi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam