SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbul Esnafspor’u şampiyon yapan Murat Akcan Samandıra FK’de

Eklenme Tarihi: 29 Mart 2023, Çarşamba - 13:19   Okunma Sayısı: 68426
2022-2023 sezonunda kurulan ve 2. Amatör Lig 15. Grupta mücadele edecek olan Samandıra Futbol Kulübü, başarılı teknik direktör Murat Akcan ile anlaştı. Samandıra Futbol Kulübü lokalinde Kulüp Başkanı Mustafa Babacan ve Sportif Direktör Mustafa Bayram’ın hazır bulunduğu törenle imzayı atan Teknik Direktör Murat Akcan, takımla birlikte çalışmalara başladı.

Murat Akcan “Futbol hayatıma başladığım ve sayısız şampiyonluklar yaşadığım semtimin takımı Samandıra Futbol Kulübü ile anlaşmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. İstanbul Esnafspor ile yaşadığım şampiyonluğu yeni takımım Samandıra Futbol Kulübü ile taçlandırmak istiyorum.“

Son olarak İstanbul Esnafspor’u şampiyon yaparak Süper Amatör Lige çıkaran başarılı isim , futbolcularla kurduğu başarılı iletişim, gençlere verdiği önem ve oynattığı olumlu futbolu ile tanınıyor.

İmza sonrası açıklama yapan Akcan şunları söyledi;

“Futbol hayatıma başladığım ve sayısız şampiyonluklar yaşadığım semtimin takımı Samandıra Futbol Kulübü ile anlaşmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Bana bu imkânı tanıyan Kulüp Başkanım Mustafa Babacan ve Sportif Direktörüm Mustafa Bayram’a çok teşekkür ederim. İstanbul Esnafspor ile yaşadığım şampiyonluğu yeni takımım Samandıra Futbol Kulübü ile taçlandırmak istiyorum.”

Teknik Sorumlu Murat Akcan yönetiminde ilk maçına çıkan Samandıra Futbol Kulübü, 25 Mart Cumartesi günü Kartalpaşa Gençlikspor ile karşılaştı. Kartalpaşa Gençlik sahaya çıkmadığı için Samandıra Futbol Kulübü 3-0 hükmen kazandı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam