SON DAKİKA
reklam
reklam

İYİ Parti Aday Adayı Doç. Dr. Bayram Erzurumluoğlu, TBMM'deki kadrolar arasında olmak istiyorum

Eklenme Tarihi: 29 Mart 2023, Çarşamba - 16:34   Okunma Sayısı: 73093
İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Doç. Dr. Bayram Erzurumluoğlu güzel günler görmeye çok az kaldı dedi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde siyasi partilerden Milletvekili Adayı olabilmek için, aday adayları çalışmalarını sürdürüyorlar.

Çekmeköy İYİ Parti İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği iftar yemeğinde aday adayları kendini tanıttı ve önümüzdeki seçimin ne kadar önemli olduğunu ifade ettiler.

Düzenlenen programın ardından duygularını dile getiren İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bayram Erzurumluoğlu; "Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan tüm vatandaşlarımız daha sağlıklı konutlarda yaşamayı, daha fazla zenginliği, daha az işsizliği, daha kaliteli bir eğitimi, daha güzel sosyal hizmetleri, daha özgür ve daha güvenli bir hayatı hak etmektedir. Vatandaşlarımız hak ettikleri tüm hizmetleri “Önce millet, önce memleket” sözünü kendisine ilke edinen İYİ Parti’nin ehliyetli, liyakatli ve yetenekli kadrolarında ve de bu başarılı kadrolar tarafından geliştirilen Artagan, İYİ Kalkınma Programı, İYİ Yaşam Gelir Modeli, Rüzgar Gülü, İkinci Şans meslek edindirme programları, Atatürk Orman Çiftliği Tarım Bilimleri Akademisi vb. gibi Türkiye'deki işsizlik, yoksulluk, pahalılık vb. gibi birçok sosyal ve ekonomik sorunların çözümüne yönelik projelerinde bulabilirler." dedi.

EN YETENEKLİ KADROLARI ARASINDA YERİMİ ALMAK İSTİYORUM

Erzurumluoğlu ; "Doçent Doktor Bayram Erzurumluoğlu olarak ben de İYİ Parti’deki Türkiye’nin en yetenekli kadroları arasında yerimi alabilmek, ortak akıl ve bilimin ışığında tüm vatandaşlarımızın ortak çıkarlarına yönelik TBMM’de hizmet vermek üzere İYİ Parti 1. Bölge milletvekili aday adayı oldum. Vatandaşlarımızdan oy desteklerini bekliyoruz. Güzel günleri görmeye çok AZ KALDI." dedi.


DOÇ. DR. BAYRAM ERZURUMLUOĞLU KİMDİR:

Üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi, İşletme-Muhasebe bölümünde tamamladıktan sonra Yüksek Lisansını İngiltere, Leicester Üniversitesi “Kamu Düzeni” bölümünde, Doktora eğitimini ise Birmingham Üniversitesi “Sosyal Politika” bölümünde tamamladı. Bir akademisyen olarak 2014 yılında Doçentlik unvanını aldı.

Kadınlar, gençler, çocuklar, engellilerle ilgili sosyal araştırmalar ve sosyal politikalar alanlarında ulusal ve uluslararası atıflar alan birçok yayınlarının bulunması yanında, Avrupa Birliği projeleri dahil ulusal ve uluslararası birçok projelerde yöneticilik, koordinatörlük ve paydaşlık da yaptı.

Akademik görevleri esnasında Yüksek Okulu Müdürlüğü, Kamu Yönetimi Bölümü Başkanlığı, Dekan Yardımcılığı, Üniversite Senatosu Üyeliği gibi idari birçok idari görevlerde de bulundu.

Ayrıca; Adalet Bakanlığı, “Mağdur Hakları Bilim Komisyonu” üyeliğine de seçilerek, tüm şiddet suçları mağdurlarının haklarının korunması konusunda Adalet Bakanlığınca yapılan çalışmalara bilimsel katkı sağladı. İlaveten, birçok kurumun sosyal bilimsel projeleri değerlendirme kurullarında moderatör, panelist ve danışman olarak görevler aldı.

2010 yılında, ABD, Florida Jacksonville’de yapılan, “21. Uluslararası Kolej Öğretimi ve Öğrenimi Konferansı”nda “Öğretim ve Öğrenimde Teknoloji kullanımı alanında son derece yaratıcı katkı sağlama alanında Yenilikçi Mükemmellik Ödülü aldı.
Çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: Tevfik Erk / Uğur Faruk Yıldız

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam