SON DAKİKA
reklam
reklam

Karabük'te toplanan yardımlarla Hatay'da 150 konteynerlik mahalle kuruluyor

Eklenme Tarihi: 30 Mart 2023, Perşembe - 23:07   Okunma Sayısı: 28275
Karabük Valiliğince, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından düzenlenen kampanyada toplanan yardımlarla Hatay'ın Hassa ilçesinde afetzedeler için 150 konteynerlik yerleşim birimi kuruluyor.

Valilikten yapılan açıklamada, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden en fazla etkilenen illerden Hatay'da vatandaşların geçici barınma ihtiyacını karşılamak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Hassa'da 150 konteynerden oluşacak "Karabük Konteyner Mahallesi"nin kurulum çalışmalarına başlandığı bildirilen açıklamada, AFAD koordinasyonunda altyapı çalışmaları biten mahallede, yapımı tamamlanan konteynerlerin belirlenen alana yerleştirildiği kaydedildi.

Açıklamada, "Süreç tamamlandığında geçici barınma merkezimizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılanması amacıyla her türlü imkan sağlanacak. Hassa halkının yanındayız ve dayanışma içinde bu zor günleri hep birlikte atlatacağız." ifadeleri kullanıldı.

 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam