SON DAKİKA
reklam
reklam

UGADER’den Anneler Günü için Mektup ve Şiir Yarışması

Eklenme Tarihi: 21 Mayıs 2023, Pazar - 22:40   Okunma Sayısı: 46445
Kısa adı UGADER olan Uluslararası Gönüllü Anneler Derneği, düzenlediği programda Anneler Günü'nü kutladı.

Ataşehir Sivas İmranlı Durucan Köyü Derneği'nin ev sahipliğinde düzenlenen programa siyasi partilerden milletvekili adayları,siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve gönüllüler katıldı.   Uluslararası Gönüllü Anneler Derneği, Sivas İmranlı Durucan Köyü Derneği, KARKON ve İnsani Yardım Derneği ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri Gönül Köprüsü programında anneler gönüllerince eğlendi.

Anneler Günü için düzenlenen programda UGADER'in Mektup ve şiir yarışmasının ödülleri verildi. Jüri Başkanlığını İlksen Kodal'ın yaptığı Mektup ve şiir yarışmasının jürisinde, Şehit Halil Kantarcı Anaokulu Okul Müdürü Nadide Medeniyet, Sinem Ceylan, Yasemin Baslan yer aldı. Yarışmada dereceye girenlere Altın ve başörtüsü hediye edildi.

UGADER Başkanı Sevda Yılmaz’den teşekkür mesajı

UGADER Başkanı Sevda Yılmaz programda yaptığı konuşmada destek verenlere teşekkür etti. Başkan Yılmaz ; "

Öncelikle yarışmamıza katılan annelerimize, Ugader Yönetimimizden Süleyman Özdemir, Ayşe Gürsoy, Ayşe Karaoğlan Yılmaz, Şennur Ataş, Sünbül Kalkan, Hülya Çakır'a, jüri Komisyonu Başkanı Sevgili İlksen Kodal, Nadide Medeniyet, Sinem Ceylan, Yasemin Baslan'a, Anadolu Kuyumculuk'tan Muhsin Çetin'e, Damla İç Giyim'den Ali Pala'ya, İmranlı Durucan Köyü Derneği Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı Gülsen Ürek'e, KARKON Engelliler Meclisi Başkan Birol Ekşi'ye, Başkan Yardımcısı Sibel Tathan'a, Gönül Elimiz İnsanı Yardım Derneği Başkanı Ramazan Sarıaltın'a, ahnede yer alan Filiz Akan ve Orhan beye ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz. Siz varsanız biz varız " dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam