SON DAKİKA
reklam
reklam

AK Parti Kartal’ın Acı Günü

Eklenme Tarihi: 23 Mayıs 2023, Salı - 23:45   Okunma Sayısı: 40849
AK Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Faruk Çak, vefat etti. Çak’ın vefatı sevenleri arasında büyük üzüntü meydana getirdi. Bir süredir amansız hastalıkla mücadele veren Çak’ın naaşı Kartal Cevizli’deki Hasan Tahsin Uğur Camii’nde Cuma Namazı’nı müteakip kılınan cenaze Namazı’nın ardından son yolculuğuna uğurlandı.

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, ” Bir dava arkadaşımızı, bir gönül dostunu kaybettik. Üzüntümüz büyüktür.”

AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı’nda uzun yıllardır görev yapan Faruk Çak, oldukça sevilen bir isimdi. AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, ” Bir dava arkadaşımızı, bir gönül dostunu kaybettik. Üzüntümüz büyüktür, Allah rahmetiyle muamele eylesin, sevenlerinin ve teşkilatımızın başı sağolsun.”dedi.

Çak’ın Cenaze Namazı’na çok sayıda milletvekili, İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, eski ilçe başkanı Ebubekir Taşyürek, AK Parti milletvekili adayları, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un da aralarında olduğu çok sayıda isim de çelenk gönderdi. Biz de gazetemiz olarak, Faruk Çak’a Allah’tan rahmet, ailesine ve AK Parti Kartal İlçeye taziyelerimizi iletiyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam