SON DAKİKA
reklam
reklam

Ayşe Kulin Eryetiş-Balkanlar Eğitim Kurumları Öğrencileriyle Söyleşti

Eklenme Tarihi: 23 Mayıs 2023, Salı - 23:09   Okunma Sayısı: 31296
Eryetiş-Balkanlar Eğitim Kurumları Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü söyleşilerinin üçüncüsü gerçekleştirildi. Kalemi en güçlü yazarlardan birisi, çok kıymetli, hoş, zarif bir cumhuriyet kadını Ayşe Kulin okulun konferans salonunda ağırlandı.

Moderatörlüğünü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ömer Beyazıt Çelep’in yapmış olduğu söyleşide Ayşe Kulin ve edebiyata dair merak edilen soruların yanıtını alarak keyifli bir söyleşi Eryetiş-Balkanlar Eğitim Kurumları öğrencileriyle birlikte gerçekleşti.

 

Ayşe Kulin Hakkında             

1941 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Türk edebiyatının en önemli isimlerinden Ayşe Kulin, Arnavutköy Amerikan Kız Kolejinden mezun olmuş ve ardından yayın kuruluşlarında muhabir, editör, sanat yönetmeni, senarist, sanat yapımcı olarak çalışmıştır. Farklı hikâyelerden oluşan Ayşe Kulin’in ilk kitabı Güneşe Dön Yüzünü, 1984 yılında yayımlanmıştır. Henüz yazarlık kariyerinin başındayken anlatım dilinin sadeliğiyle ve akıcılığıyla pek çok ödüle layık görülen yazar öyküden denemeye, biyografiden şiire, romandan araştırmaya kadar farklı türlerde esere imza atmıştır. Kendine has tarzı, sürükleyici kalemi ve hayatın her alanına dokunan eserleriyle Türkiye’nin en çok okunan yazarları arasında yer almaktadır.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam