SON DAKİKA
reklam
reklam

Tacspor son saniyede kazandı

Eklenme Tarihi: 23 Mayıs 2023, Salı - 23:20   Okunma Sayısı: 26112
İstanbul Süper Amatör Ligi Klasman A Grubunda liderlik pozisyonunda olan Sarıyer Yeni Mahalle ile 7. sıradaki Taçspor ile Beylerbeyi 75.Yıl Stadında karşı karşıya geldi.

Maçı Sercan Yılmaz, Furkan Olçaş ve Emre Kaya’tan oluşan hakem üçlüsü yönetirken, Ali Gün de müsabakanın denetçisi olarak görev yaparken, saha komiserliğini Sait Dinek yaptı. Oldukça sıkı bir mücadelenin olduğu maçı, grupta tek galibiyeti olan Taçspor 90+7’de Oğuzhan Türkmen’in attığı golle 1-0 kazandı. Böylece Taçspor, BAL için iddiasını son iki haftaya taşıdı. Haftaya lider giren ve 3 puanı Üsküdar’da bırakan Sarıyer ekibi aldığı puan kaybına rağmen, rakiplerinin de puan kaybetmesi nedeniyle liderliğini averajla da olsa sürdürdü.

90 dakikası çekişmeli olan maçı Tacspor uzatmada kazandı

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da kontrollü bir futbol sergilerken, karşılıklı ataklardan sonuç alamadı. Maçın ilk devresi golsüz ve berabere sona erdi.

Maçın ikinci yarısı her iki takımın daha istekli ve daha arzulu başladıkları bir yarı oldu.  Maçın 54.dakikasında kazanılan köşe vuruşundan gelen topta Ekimcan Karakuş’un kafa vuruşunda top az farkla yandan dışarı gitti. 72.Dakikada gelişen  Taçspor atağında Oğuzhan Türkmen’in vuruşunda, Sarıyer Yeni Mahalle kalecisi Doğukan Yamanarslan topu kornere çeldi. 74.Dakikada gelişen Taçspor atağında Tufan Keleş ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem, aldatmaya yönelik bir hareket olduğuna karar vererek Tufan’a sarı kart gösterdi. Tufan itirazları sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını bir eksik bıraktı. Maçın 77.Dakikasında Sarıyer Yeni Mahalle gole çok yaklaştı. Aniden gelişen atakta sol kanatta Emircan Tufan topla buluştu. Ceza sahası içinden yaptığı sert vuruş, kalenin az farkla yanından avuta çıktı. Son 15 dakikaya girilirken, oyun karşılıklı ataklarla geçti.78.Dakikada aniden gelişen Sarıyer Yeni Mahalle kontra atağında sol kanatta Emircan kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ancak yardımcı hakem Furkan Olçaş, ofsayt bayrağını kaldırdı. Pozisyona itiraz eden Barış Korkmaz, maçın orta hakemi Sercan Yılmaz tarafından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Böylece,son dakikalarda her iki takım da sahada 10 kişi kaldı. 87.Dakikada Taçspor’un kullandığı köşe vuruşunda Yusuf Furkan Çoşkun topa vurdu, ancak top az farkla avuta çıktı.  Son dakikalarda Sarıyer Yeni Mahalle sağlı-sollu ataklarla Taçspor kalesini ablukaya aldı. 90+7’de Sarıyer Yeni Mahalle tüm hatlarıyla Taçspor kalesinde gol ararken, kaptırılan top sonrası gelişen atakta Yusuf Furkan’ın ortasını iyi takip eden Oğuzhan Türkmen, şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Santrası yapılmayan golle Taçspor, lider Sarıyer Yeni Mahalle’yi 1-0 yendi.

Puanını 6’ya yükselterek klasmandaki 2. galibiyetini alan Taçspor, 6.haftada grup sonuncusu Beykoz 1908 ile karşılaşırken, Sarıyer Yeni Mahalle, takipçisi Beşyüzevler ile karşılaşacak.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam