SON DAKİKA
reklam
reklam

Çekmeköy Çarşıspor sezonun ikinci yarısını galibiyetle açtı

Eklenme Tarihi: 25 Mayıs 2023, Perşembe - 23:09   Okunma Sayısı: 25117
İstanbul 2.Amatör Ligi 19. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Çekmeköy Çarşıspor, sezonun ikinci yarısının ilk haftayı bay geçmişti. İkinci haftada ilk maçı olan Ataşehir temsilcisi Mehmet Rauf Lisesi takımını ağırlayan Çekmeköy temsilcisi. sahadan 4-2 galibiyetle ayrılarak ikinci yarıya mükemmel bir başlangıç yaptı.

Çekişmeli maçta kazanan Çekmeköy Çarşıspor oldu

Alemdağ Stadında oynanan mücadeleyi Sinan Karakaş, Emirhan Çimen ve Berkan Erdoğan’dan oluşan hakem üçlüsü yönetirken, müsabakada Ayhan Kenarcı Saha Komiseri olarak görev yaptı. Şampiyonluk yarışındaki iddiasını korumak isteyen Çekmeköy Çarşıspor, baskılı oynadığı ilk 45 dakikayı Özbek asıllı oyuncusu Khursand Hayıtboev ve Emre Can Sağrı’nın golleri ile 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan takım konuk ekip oldu. Ataşehir temsilcisi Eyüp İsmet Şahin’in golü ile farkı bire indirirken, Ahmet Enes Şahin’in golü ile 2-2’lik beraberliği yakaladı.

Gelen bu beraberlik golünden sonra tüm hatları ile galibiyeti arayan Çekmeköy Çarşıspor, 81. Dakikada Emre Can Sağrı’nın golü ile 3-2 üstünlüğü yakaladı. Bu golle iyice rahatlayan Siyah Beyazlılar 90+7.dakikada maçın yıldızı Emre Can Sağrı’nın kapanış golü ile sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı.

 

Çekmeköy Çarşıspor’lu Emre Can Sağrı hat-trick yaparak gol krallığı yarışında “Bende varım” dedi

Çekmeköy Çarşıspor’un rakibi Mehmet Rauf Lisesi takımını 4-2 mağlup ettiği karşılaşmada birbirinden güzel 3 gole imza atan Emre Can Sağrı, hat-trick yaparak maçın yıldızı oldu. Kanat oynamasına rağmen yakaladığı pozisyonları iyi değerlendiren ve son vuruşlardaki başarıları ile dikkatleri üzerine çeken Emre Can Sağrı gol krallığı yarışında bende varım mesajı verdi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam