SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbul Çamoluk 28 Spor Kulübü Faaliyete Başladı

Eklenme Tarihi: 25 Mayıs 2023, Perşembe - 23:28   Okunma Sayısı: 25263
İstanbul Çamoluk 28 Spor Kulübü, İstanbul ‘un Beşiktaş ilçesinde (Avrupa Yakası) 16 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonuna başvurularını tamamlayarak 2022 – 2023 sezonunda tescil edilerek faaliyetlerine başladı.

İstanbul Çamoluk 28 Spor Kulübünün Onursal Başkanı Ekrem Köse, Kurucu Başkanı Suat Üzümcü oldu

Kulüp kongresini yetkililer çok yakın zamanda yapılacağını ifade ederken, Kulübün onursal başkanının Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse’nin olacağı ve daha sonra kurucu başkan Suat Üzümcü’nün bayrağı teslim alacağı ifade edildi.

Başkan Üzümcü’nün hedefi İstanbul Çamoluk 28 Spor Kulübünü daha iyi yerlere getirmek

İstanbul Çamoluk 28 Spor Kulübü Başkanı Suat Üzümcü; Aslen Giresun Çamoluk Bayırköyü (Orta Zağpa) nüfusuna kayıtlıdır. Babası Zeki Üzümcü’dür.  Doğma ve büyüme İstanbul Beşiktaş Arnavutköylüdür. Aynı zamanda Başkan Üzümcü, Beşiktaş Amatör Futbol Kulüpler Birliği başkanlığını yapmakta, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeliğini sürdürmektedir. Ve Beşiktaş ilçesinde bulunan çeşitli amatör futbol kulüplerinin bir çoğunda yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. Suat Üzümcü çevrede ve amatör kulüplerce sporcu kişilikleri ikizler olarak tanınmakta. İkiz Kardeşi Levent Üzümcü de kendisi gibi kendini spora adamış mücadele vermektedir. Yıllardır beraber olan kardeşlerden Suat Üzümcü İstanbul Çamoluk 28 Spor Kulübünü daha iyi yerlere getirmeyi hedeflediğini dile getiriyor.

Şimdilik U11 ligiyle başlayan İstanbul Çamoluk 28 Spor Kulübü, futbolda tüm kategorilerde faaliyete geçerken  Basketbol ve Voleybol branşlarında da çalışacak

İstanbul Çamoluk 28 Spor Kulübü’nün yanı sıra Basketbol ve Voleybol branşlarında da devam edecek. 2022-2023 sezonunda şuan sadece U11 ligi kalması münasebetiyle bu kategoriyle 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü itibarıyla mesai başladı. Önümüzdeki sezon bütün kategorilerde boy göstermeyi hedefleyen İstanbul Çamoluk 28 Spor Kulübü yetkilileri, çok yakın zamanda kongre tarihi için duyuru yapacaklarını açıkladılar.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam