SON DAKİKA
reklam
reklam

Erdal Karadağ'dan Ali Babacan'a plaket

Eklenme Tarihi: 27 Mayıs 2023, Cumartesi - 12:32   Okunma Sayısı: 41216
Uluslararası Bağımlılıkla Mücadele Federasyonu Başkanı Erdal Karadağ, "Bağımlılıkla mücadeleye olumlu yaklaşımları ve destekleri nedeniyle Sayın Genel Başkan Ali Babacan beyefendiye plaket takdim ettik " dedi.

Uluslararası Bağımlılıkla Mücadele Federasyonu Başkanı Erdal Karadağ, Federasyon Yönetim Kurulu adına Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a plaket takdim etti.

Erdal Karadağ plaket takdimiyle ilgili şunları söyledi; “4 ay önce deva ilçe başkanımızla Rize il başkanına plaket takdim etmiştim. Bu görüşmemiz sırasında “Türkiye’nin Devası” adıyla hazırladıkları neler yapacaklarına dair kitap için federasyonumuzdan görüş ve öneriler istemişlerdi.  

Federasyon olarak kamu kurum ve kuruluşlarından, devlet yöneticilerinden beklentilerimiz ile birlikte toplumsal olarak bağımlılıkla mücadelede yapılması gerekenler noktasında görüş ve önerilerimizi sunmuştuk.

Bizim önerilerimizin raporlanıp büyük kitapta yer aldığını gördük ve çok mutlu olduk.

Bağımlılıkla mücadeleye olumlu yaklaşımları ve destekleri nedeniyle Sayın Genel Başkan Ali Babacan beyefendiye plaket takdim etmek istiyorduk. Maltepe’de düzenlenen Ali Babacan’ın Sivil Toplum Kuruluşları ile buluşması vesile oldu ve plaketimizi kendilerine takdim ederken kendilerine bağımlılıkla mücadele ve gençlik konularıyla ilgili görüş ve önerilerimizi ilettik.”

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam