SON DAKİKA
reklam
reklam

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’a iki önemli destek daha

Eklenme Tarihi: 28 Mayıs 2023, Pazar - 23:23   Okunma Sayısı: 45975
AK Parti İstanbul 1. Bölge bir önceki dönem Milletvekili Mustafa Ataş ve Aksu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Aksu’dan ,Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’a maddi manevi destek geldi.

“BAL yolunda mücadele eden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’a şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz. Biz üzerimize düşen görevi yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah verdiğimiz destek kulübümüze uğurlu gelir ve hedeflenen şampiyonluğa ulaşılır”

Grubunu şampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lige yükselme maçlarını oynayan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un Kulüp Başkanı Tuncay Meriç ve Teknik Sorumlusu Aydın Dursun’un katıldığı görüşmeden çok mutlu olduklarını açıklayan Mustafa Ataş ve Ali Ekber Aksu yaptıkları ortak açıklamada “ Öncelikle Bölgesel Amatör Lig yolunda mücadele eden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’a şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz. Biz üzerimize düşen görevi yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah verdiğimiz destek kulübümüze uğurlu gelir ve hedeflenen şampiyonluğa ulaşılır” dediler.

 

Hoş sohbetlerin yaşandığı görüşme sonunda Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Tuncay Meriç, misafirperverliğinden ve yaptığı desteklerden dolayı AK Parti İstanbul 1. Bölge bir önceki Milletvekili Mustafa Ataş ve Aksu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Aksu’ya teşekkür ederek üzerlerinde isim ve memleket plakalarının yazılı olduğu forma ve plaket takdim etti. Ziyaret çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam