SON DAKİKA
reklam
reklam

MAGİC PROB YÖNTEMİ İLE ZAYIFLAMA NEDİR? NASIL YAPILIR?

Köşe Yazarı: Ayşegül Nevin KAPLAN   Eklenme Tarihi: 15 Şubat 2021, Pazartesi - 10:43   Okunma Sayısı:

Vücudun bölgesel olarak belirli düzeyde ULTRASON dalgaları ve özel bir teknikle uygulanarak incelmesi  magicprob olarak isimlendirilmektedir. Acı, ağrı, zaman sınırı olmadan seans da anında alınan sonuç çok ilgi gördü. Günümüzde Medikal estetik uygulamaları dikkat çekerken net sonuç görmek isteyenlerin en çok ilgi odağı Magic Prob yöntemi ile zayıflamak oldu.
MAGİC PROB YÖNTEMİ  NEDİR?
Sarkık cilt, lokalize yağ, fibrotik alan, çatlaklar ile gevşek ve yumuşak selülit bölgelerinin normalleşmesi için geliştirilmiş ses dalgaları ile yağ yakma makinesidir. Ultrosonic dalga ile çalışan sistem  yağ çeperlerini küçülterek  incelme sağlamaktadır. Kilo vermek ve bölgesel olarak incelmek isteyen kişiler, bunun için yoğun diyetler ve düzenli spor gibi etmenleri hayatlarının bir parçası haline getiriyor. 




MAGİC PROB YÖNTEMİ İLE ZAYIFLAMA NASIL YAPILIR?
Öncelikle seans öncesi hem manuel hem de bilgisayar  ölçümü yapılır. Uygulama yapılacak kişiye bol su içirilir. Magic Prob yöntemi ile zayıflama  sorunlu bölgeye ultrason dalgaları gönderilirken bu dalgalar, yağ çeperlerinin incelmesine sebep oluyor. Seans sonunda yapılan ölçümde  2-12 santimetreye kadar incelme gerçekleşir. Hem kadın hem de erkeklere uygulanabilen heykeltraşta incelme denildiğinde akla ilk olarak bel geliyor olsa da göğüs, sırt, basen, bacaklar ve kollar ve gıdı çevresinde de  da  işlem ile incelmek mümkün oluyor. Bu işlemin gerçekleşmesi az bir yağ kalınlığı varsa tek bir seans yeterli görülüyor. Yağ kalınlığına göre 4-8-12 seans uygulama yapılabiliyor.

Magic Prob yöntemi ile kaç kilo verilir?
Yağların çeperlerinde yaşanan incelme ile birlikte vücuttan belirli oranda yağ atımı olurken bunun yerine kas oluşumu da mümkün oluyor. Bu sebeple seanslardan sonra insanların kilolarında büyük değişimler yaşanmayabiliyor. Rahatlıkla insanlar ne kadar inceldiklerini kontrol ederek sonuçları kendi gözleri ile de görebilirler. Bilindiği üzere vücudun yağ miktarı yanlış beslenme ve hareketsizlik ile de artabildiğinden seanslar sonrasında da dikkat edilmesi gerekiyor. Özel bir teknikle uygulanan heykeltraş ile ile  bölgesel olarak 2-12 santimetreye kadar incelme vaat edilirken birçok kullanıcı sonuçların çok olumlu olduğunu belirtiyor.

HANGİ BÖLGELERE UYGULANIR ?
Cihaz üzerindeki dokunmatik ekrandan “boyun, göğüs, sırt, bel, basen ile kol ve bacaklar” seçilerek bunlara ait program uygulanır. Seçilen parametrelerin ekrana otomatik gelmesi kullanıcı hatasına izin vermez.

ULTRASOUND DALGA VÜCUDA ZARARLI MIDIR?
Ultrasound dalganın vücuda hiç bir zararı yoktur. Hiç bir dalga hamilelerde kullanılmadığı halde ultrasound dalga gebelerin de pek çok uygulamalarında kullanılmaktadır. Ultrasound dalga tıpta pek çok hastalığın tespitinde çok tercih edilmektedir. Çünkü röntgen gibi zararlı olmadığı gibi bilgisayarlı tomografiden çok daha işlevsel olarak üç boyutlu olarak kafatasından ayak bileğine kadar tüm vücutta hastalıkların tespitinde tercih edilmektedir. Ultrasound da ses dalgaları dokulara çarpıp geri döndüğünde yankının bilgisayara işleyişiyle doku görüntülenmektedir. Zayıflamada kullanılan ultrasound dalga ise önce deriyi geçer hemen altındaki yağ dokusuna ulaşır ve normal boyutunun üzerine çıkmış olan yağ kütlesini parçacıklara ayırır. Yalnızca bununla da kalmaz bu bölgede deformasyona uğramış sarkmış dokunun yeniden kendini onarması için collagen üretimini sağlar. Genel olarak kilo vermeyi ya da incelmeyi sağlayan işlemlerde insanlar kesinlikle bir noktada zararlı olmasını bekliyor. Bazı durumlarda belirli hastalık riskleri ya da ilk dönemlerde oluşan morarmalar, bayanlar tarafından kabul edilebilir oluyor.  İşlemde vücuda yalnızca 

...

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam