SON DAKİKA
reklam
reklam

Elektro Refleksoloji Nedir?

Köşe Yazarı: Ayşegül Nevin KAPLAN   Eklenme Tarihi: 25 Ocak 2022, Salı - 21:37   Okunma Sayısı:

Elektro refleksoloji, genel refahı artırmak için refleksoloji olarak bilinen özel bir masaj tekniği sağlayan bir cihazı tanımlamak için kullanılan bir terimdir. Bu makine, refleksoloji bilimine dayanarak vücuttaki kilit noktaları teşvik eder. Bir elektro refleksoloji makinesi ayağa ya da tam olarak ağrı ve gerginliğe odaklanabilir.

Zon terapisi olarak da bilinen refleksoloji, ellerin avuçlarında noktalar veya alanlar olduğu ve vücudun belirli bir bölümüne karşılık gelen ayak tabanlarının olduğu inancına dayanır. Örneğin, ayağın kemeri ve ayağın üst kısmındaki ayak bileğinin altındaki alan bel bölgesini temsil eder. Bu alanlara özel refleksoloji masaj teknikleri uygulamak, doğrudan sırt üzerinde çalışmak zorunda kalmadan beldeki ağrı sorunlarının giderilmesine neden olabilir.



Ayrıca, tüm ayağa yapılan bir refleksoloji masajının vücuttaki ağrı, gerginliği ve stresi azaltabildiğine, ayrıca dolaşımı ve genel sağlığı da arttırabileceğine inanılmaktadır. Bir elektro refleksoloji makinesinin kullanılması, kullanıcının ayağın hangi bölgelerinin vücudun belirli bölgelerine karşılık geldiğini bilmeye gerek olmadan bağımsız olarak refleksoloji masajı uygulamasına izin verebilir 

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam