SON DAKİKA
reklam
reklam

Kaptan Murat Yıldırım Leventspor’un sportif direktörlüğünü üslenecek

Eklenme Tarihi: 6 Temmuz 2025, Pazar - 11:21   Okunma Sayısı: 46979
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Leventspor’da 13 sezondur forma giyen ve faal futbolculuğu sonlandıran Murat Yıldırım bundan sonra kulübün Sportif Direktörlük görevine getirildi.

 

Takımın en fazla formasını giyen isim bundan sonra Sportif Direktör olarak hizmetlerini sürdürecek 

Sarıyer’de futbola başlayan ve Leventspor’un en fazla formasını giyen futbolculardan olan 38 yaşındaki Yıldırım, Kulüp Başkanı Mustafa Tosun ile görüştükten sonra kırmızı siyahlı takımda futbol takımlarımdan sorumlu olarak göreve getirildi. Bölgesel Amatör Ligde 73 maçta Leventspor forması giyen ve 5 golü bulunan isim, Kırmızı Siyahlı ekibin yeni Sportif Direktörü olmasının ardından takımı kurmak için transfer görüşmelerine başladı.

 

Leventspor Başkanı Mustafa Tosun “Kaptanımıza sonsuz güven duyuyoruz ve yeni görevinde de başlarılar diliyoruz.”

Leventspor Başkanı Mustafa Tosun yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

“2025-2026 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Kulübümüzün sportif direktörlük görevine Murat Yıldırım getirilmiştir. Kaptanımıza sonsuz güven duyuyoruz ve yeni görevinde başlarılar diliyoruz. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.” 

Kaynak: Özel Haber
Editör: Yiğit CİGERLİ

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ

KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam