Eylül ve ekimde 6 konser
Sonbahara uzanan Paribu Sunar: Jolly Joker Harbiye Açık Hava Konserleri’nde eylül ve ekim ayları boyunca toplam 6 konser İstanbullularla buluşacak. 19 Eylül’de Levent Yüksel, 20 Eylül’de Yıldız Tilbe, 21 Eylül’de ise Gökhan Türkmen sevilen şarkılarını Harbiye’de seslendirecek. İstanbullu müzikseverler, 6 Ekim’de Yıldız Tilbe’yi, 7 Ekim’de Hakan Altun’u, 8 Ekim’de ise Yaşar’ı dinleyecek.
Konser serisi, yazın başından bu yana Berkay, Simge, Emre Aydın, Levent Yüksel, Derya Bedavacı ve Sıla’yı Harbiye sahnesinde ağırladı. Ayrıca Grammy adayı ABD çıkışlı grup Khruangbin, yerel müziklerden aldığı ilhamla ürettiği soul, rock ve psikedelik ezgileriyle Harbiye’de sahne aldı.
Paribu kullanıcılarına indirimli bilet ve hızlı geçiş imkanı
“Paribu Sunar: Jolly Joker Harbiye Açık Hava Konserleri” biletleri Biletix ve Bubilet üzerinden satın alınabiliyor. Paribu kullanıcıları, indirimli bilet ve hızlı geçiş imkanından yararlanabiliyor. Ayrıntılar Paribu uygulamasında, etkinlik takvimi ise Paribu ve Jolly Joker sosyal medya hesaplarında.
Kaynak: BÜLTEN HABERİEditör: BÜLTEN HABERİ