Hemşeri Dernekleri Buluşmaları ‘Erzurumlu’ hemşerilerimizle devam etti
Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Baylan’ın başkanlığını yaptığı ‘CHP İstanbul İl Başkanlığı Sivil Toplum Kuruluşları Komisyonu’ Hemşeri Dernekleri Buluşmaları Kapsamında buluşmalar devam ediyor. Bu kapsamda CHP İl Başkanı Özgür Çelik, Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’in katılımı, Komisyonun İkinci Bölge Sorumluları Filiz Tunç Yıldırım, Nurcan Basık ve Komisyon Koordinatörü Umut Erdoğan’ın organizasyonu ve ÇEDF Çağdaş Erzurum Dernekler Federasyonu’nun ev sahipliğinde ‘Erzurumlu’ hemşerilerimizle biraraya geldi.
Yoğun katılımın oldu buluşmada komisyon çalışmaları ve amaçları hakkında bilgiler paylaşıldı
Buluşmada Sivil Toplum Kuruluşu Komisyonunun içeriği ve yönetimi hakkında bilgilendirmeyi Filiz Tunç Yıldırım yaptıktan sonra ev sahipliği yapan ÇEDF Başkanı Perihan Gül, hemşerilerine seslendi. İl Başkan Yardımcısı Ahmet Baylan açılış konuşmasını yaparak komisyon çalışmaları ve amaçları hakkında bilgiler verdi. Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen birer konuşma yaptılar.
Son derece verimli geçen programda CHP İl Başkanlığı Sivil Toplum Kuruluşları Komisyon Yönetimi olarak Duygu Çelik, Veysel Sarar, Özlem Yüce, Ahmet Arslan ve çalışma grubu sözcü ve raportörleri de tam kadro etkinliğe katkı sundu.
Kaynak: Özel HaberEditör: Emine AVCI