SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbullu Tokatlılar Boğaz turu yaptı

Eklenme Tarihi: 3 Eylül 2025, Çarşamba - 10:28   Okunma Sayısı: 41745
İstanbul’daki Tokatlılar 30 Ağustos Zafer Bayramı akşamında biraraya geldiği İstanbul boğazındaki ‘Dost Meclisi’nde birlik ve beraberlik mesajları vererek unutulmaz bir geceye imza attı. Geceyi düzenleyen TOKDEF önceki dönem Genel Başkanı İlhami Özel burada “Tokatlı hemşerilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Özel gecede 30 Ağustos Zafer Bayramı da coşkuyla kutlandı 

Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’in önceki dönem Genel Başkanı İlhami Özel ve geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerinin birlikte düzenlediği İstanbul boğazındaki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması ve Dost Meclisi eğlencesi, hemşerilere unutulmaz bir gece yaşattı.

30 Ağustos Zafer Bayramı gibi şanlı Türk tarihimizin en anlamlı dönüm noktalarından birini İstanbul boğazının eşsiz manzarasında kutlayan Tokatlı hemşeriler, yöresel Türküler ve oyunlar eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlencenin tadını çıkardı.

İlhami Özel “Amacımız Tokatlı hemşerileri bir araya getirerek hasret gidermek.” 

İstanbul boğazındaki gemi turunda yemek öncesi katılımcı tüm konukları masalarında tek tek gezerek ilgilenen İlhami Özel ve Veysel Sarar, programın anlam ve önemine yönelik sohbetler ettiler. Tokatlı bir çok dernek başkanı, STK temsilcisi, siyasetçi ve sanatçının yoğun ilgi gösterdiği program daha sonra üst katta sazlı-sözlü eğlence ile devam etti.

Tokat’ın ellik oyunu başta olmak üzere yöresel ezgileri ve oyunları büyük coşkuya dönüştü. Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu, kurtuluş savaşının baş kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizin de sık sık anıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı akşamında İstanbul boğazının büyüleyici atmosferi eşliğinde unutulmaz anlar yaşandı.

Geceyi organize eden İlhami Özel, ne siyasi ne de STK anlamında hiçbir düşünce içinde olmadan düzenledikleri programın tek amacının; Tokatlı hemşerileri biraraya getirerek hasret gidermek ve eğlendirmek olduğunu ifade etti.

Anlamlı buluşmaya ‘Dost Meclisi’ ismini verdiklerini kaydeden İlhami Özel, “30 Ağustos gibi anlamlı bir günde bizlerle birlikte olan tüm dostlarıma teşekkür ediyor, şanlı Zafer Bayramı’mızı bir kez daha kutluyorum. Tokatlı hemşerilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceğiz. Gönül bağımız daim olacak” dedi.

Özel; ayrıca Dost Meclisi buluşmalarının bu ve benzeri gibi programlarla devam edeceğini de sözlerine ekledi.

 

Kaynak: Özel Haber
Editör: Hayriye DEVREN

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ

KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam