SON DAKİKA
reklam
reklam

Taçspor yönetimi futbolcularıyla tanışma yemeğinde bir araya geldi

Eklenme Tarihi: 24 Eylül 2025, Çarşamba - 10:08   Okunma Sayısı: 49694
İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele eden Taçspor, yeni sezon öncesi futbolcularıyla moral ve tanışma yemeğinde bir araya geldi. Galatasaray Taçspor Tesisleri’nin havuz başında gerçekleştirilen organizasyonda, hem keyifli anlar yaşandı ve yeni sezona dair umutlar paylaşıldı.

 

Amaç takım içi uyumu güçlendirmek 

Yemeğe Taçspor’un Sportif Direktörü Dursun Karataş, Genel Kaptan Yavuz Çelen, Teknik Sorumlu Gürkay Kızılbayrak, teknik ekip ve futbolcular katıldı.Yeni sezonda takımda görev alacak oyuncuların tamamının yer aldığı buluşma, hem tanışma hem de takım içi uyumu güçlendirme açısından önemli bir organizasyon oldu.

Sportif Direktör Dursun Karataş: “Sezon sonunda burada şampiyonluk yemeği yiyeceğiz”

Yemek sırasında futbolculara hitaben kısa bir konuşma yapan Sportif Direktör Dursun Karataş, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şu ifadeleri kullandı: 

“Bugün burada siz değerli futbolcu kardeşlerimizle hem tanışmak hem de sezon öncesinde moral depolamak amacıyla toplandık. Bu sezon yenilenen kadromuzla, teknik ekibimizin liderliğinde sahada birlikte mücadele edeceğiz. Taçspor’un geçmişine yakışır bir şekilde sahada her zaman en iyisini yapacağımıza inanıyorum. İnşallah sezon sonunda yine burada, bu kez bir şampiyonluk yemeği için buluşacağız.”

Kaptan Eser Yayla: “Yeni sezona oldukça motive bir şekilde hazırlanıyoruz. Takım içindeki uyum bize güç veriyor”

Taçspor’un tecrübeli takım kaptanı Eser Yayla ise yaptığı konuşmada, sezon başı hazırlıklarının olumlu geçtiğini ve kadro yapısının umut verici olduğunu  şu sözlerle ifade etti : 

“Yeni sezona oldukça motive bir şekilde hazırlanıyoruz. Kadromuzda hem altyapıdan gelen genç ve yetenekli oyuncularımız hem de nokta transferlerle takıma dahil olan deneyimli isimler yer alıyor. Takım içindeki uyum ve antrenman temposu oldukça iyi seviyede. Sahada bunu yansıttığımız sürece başarılı olacağımıza inanıyorum.” 

Hoş sohbetlerin yapıldığı yemek havuz başında çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi. 

Kaynak: Özel Haber
Editör: Yiğit CİGERLİ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam