Taşdelenspor istekli oyunuyla beğeni topladı
Alemdağ Stadı’nda oynanan karşılaşmada oyun üstünlüğünü maç boyunca elinde tutan Taşdelenspor, sergilediği istekli ve tempolu futbolla dikkat çekti.
Hazırlık döneminin en formda takımlarından biri olarak gösterilen Bordo Mavili ekipte galibiyet gollerini de Harun, Turan, Oğuzhan, Kaan ve Sarper artılar.
Maçın ardından basına açıklamalarda bulunan Taşdelenspor Teknik Direktörü Rıza Özyurt, takımın gidişatından son derece memnun olduklarını dile getirdi. Özyurt, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“2025-2026 futbol sezonuna güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz. Yeni transferlerimizle birlikte takım içindeki uyum her geçen gün artıyor. Hazırlık maçlarında futbolcularımızın birbirine alışması bizim için en önemli kazanım. Bugün sahada ne kadar kaliteli oyunculara sahip olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Farklı bir galibiyet aldık ama bizim için skor kadar oyunun kalitesi de önemliydi. Oyuncularımı kutluyorum. Lig başlayana kadar eksiklerimizi tamamlayıp hazır hale geleceğiz.”
Kaynak: Özel Haber
Editör: Yiğit CİGERLİ