İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği evsahipliğinde Tuzla Limos Cafe’de iftar düzenlendi. İftar programına farklı ilçelerden çok sayıda gazeteci katıldı.
Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen iftar programına TRT Spor spikeri Cüneyt Ersan, TRT Spor yorumcusu Hayri Ülgen ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği Başkanı Oğuzhan Bayrak, misafirlerle tek tek ilgilenirken, birlik beraberlik mesajı verdiği konuşmasında, katılan misafirlere teşekkür ederken Kadir Gecelerini ve Ramazan Bayramlarını kutladı.
Gazeteciliğin toplum adına kritik bir görev üstlendiğini vurgulayan Bayrak, basın mensuplarının doğru ve tarafsız bilgi akışıyla kamuoyunu aydınlatma sorumluluğuna dikkat çekti.
Bu tür organizasyonların yalnızca sosyal bir buluşma olmadığını ifade eden Bayrak, meslektaşlar arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlendirdiğini belirtti.
Ramazan ayının manevi iklimine de değinen Bayrak, katılımcıların Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutlayarak sözlerini tamamladı. Aile ortamı ve samimi bir atmosferde gerçekleşen iftarda gazeteciler, mesleki deneyim- lerini paylaşarak güncel konular üzerine fikir alışverişinde bulundu. Meslektaşlar arasındaki iletişim güçlenirken, dayanışma duygusu da pekişti.
Kaynak: Özel HaberEditör: Mert CİGERLİ