SON DAKİKA
reklam
reklam

Türk Anneler Derneği Maltepe’den 23 Nisan mesajı

Eklenme Tarihi: 23 Nisan 2026, Perşembe - 13:07   Okunma Sayısı: 62613
Türk Anneler Derneği Maltepe Şube Başkanı Güzide Akaygün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, “Çocuklarımıza sahip çıkmak için duyarlı insanlardan destek bekliyoruz” dedi.

 

Türk Anneler Derneği Maltepe Şubesi ilk kurulduğu 1989 yılından bu yana yardımsever anneler desteğiyle faaliyetlerini sürdürüyor. 

Maltepe ilçesi merkez olmak üzere civar ilçelerden ihtiyaç sahibi ailelerden 100’ün üzerinde ortaokul. Lise ve üniversite öğrencisine karşılıksız burs veren ve ayrıca 15 ihtiyaç sahibi aileye maddi katkı sağlayan Maltepeli anneler burs verdikleri öğrenci sayısını arttırmak için çabalıyor ve hayırseverlerden destek bekliyor. 

Türk Anneler Derneği Maltepe Şube Başkanı Güzide Akaygün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde yapılan haftalık yönetim toplantısında gazetemize açıklamalarda bulundu ve 23 Nisan Bayramını kutladı. 

Güzide Akaygün kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türk Anneler Derneği Maltepe Şubesi olarak, çocuklarımızın sağlıklı, mutlu ve özgür bireyler olarak yetişmesini en büyük sorumluluğumuz kabul ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki güçlü bir toplumun temeli, sevgiyle büyüyen çocuklardan geçer. Bu özel günde, çocuklarımızın hayallerini desteklemek, onların sesine kulak vermek ve daha adil bir gelecek için birlikte çalışmak hepimizin görevidir.

23 Nisan’ın getirdiği birlik ve dayanışma ruhunun, yalnızca bir güne değil, hayatımızın her anına yayılmasını diliyoruz. Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun.”

 

ANNELER 

DESTEK BEKLİYOR

Duyarlı Maltepelilere bir kez daha seslenen Başkan Güzide Akaygün, daha çok sayıda dernek olarak daha fazla anneye ve evlatlara destek olabilmek için çalışmalarını büyük bir şevkle sürdüreceklerini belirterek, Maltepe’de yardım etme imkanına sahip anneleri, sivil toplum kuruluşlarını, iş insanlarını, Maltepe Kaymakamı ve Maltepe Belediye Başkanı başta olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerini dernek çalışmalarına katkı sunmaya davet etti.

Akaygün, “Çalışmalarımızı büyük bir şevkle ve istekle sürdürüyoruz. Dar gelirli Maltepeli annelere ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle evlatlarını okutamayan ailelere katkıda bulunmaya devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: Özel Haber
Editör: Hayriye DEVREN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam