SON DAKİKA
reklam
reklam

Valide Tayfunspor 2026-2027 sezonunu açtı

Eklenme Tarihi: 4 Ağustos 2026, Salı - 12:49   Okunma Sayısı: 21049
2026-2027 sezonunda İstanbul 1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Valide Tayfunspor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde gerçekleştirdiği ilk antrenmanla resmen başladı.

 

Hedef şampiyonluk 

Teknik Sorumlu Enes Karabiber yönetiminde sahaya inen Üsküdar temsilcisi, yeni sezona güçlü bir kadro ve büyük hedeflerle hazırlanıyor.

Sezonun ilk çalışmasına kulüp yönetimi de yoğun ilgi gösterdi. Valide Tayfunspor Kulüp Başkanı Mustafa Gürlü başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri açılış antrenmanına tam kadro katılarak teknik heyet ve futbolculara destek verdi. Antrenman öncesinde futbolcularla tek tek ilgilenen Başkan Gürlü, yeni sezonun kulübe başarı getirmesi temennisinde bulundu.

Enes Karabiber "Sezon 

sonunda şampiyonluğu 

taraftarımıza armağan 

etmek istiyoruz.” 

Yaklaşık 90 dakika süren sezonun ilk antrenmanı öncesinde Teknik Sorumlu Enes Karabiber, saha içerisinde oyuncularıyla kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Karabiber, takımın yeni sezon hedeflerini, çalışma disiplinini, saha içi ve saha dışındaki sorumlulukları futbolculara aktarırken, başarılı olmanın yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini vurguladı.

Yeni sezon öncesinde kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Valide Tayfunspor, yaptığı flaş transferlerle dikkat çekiyor. İlk antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Sorumlu Enes Karabiber, kurdukları kadroya güvendiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: 

“Bu sene oyuncu seçiminde çok titiz davrandık. Üst düzey oyuncularla anlaşma sağladık, aynı zamanda geleceği olan kaliteli genç futbolcuları da kadromuza kattık. Önümüzde yoğun ve disiplinli bir çalışma programı var. İyi bir tempoyla hazırlanarak sezon sonunda ulaşmak istediğimiz şampiyonluğu taraftarımıza armağan etmek istiyoruz.”

Başkan Gürlü'den 

Destek Mesajı 

Kulüp Başkanı Mustafa Gürlü ve yönetim kurulu da sezon boyunca teknik heyet ve futbolcuların yanında olacaklarını belirterek, Valide Tayfunspor’u hak ettiği yerlere taşımak adına birlik içerisinde hareket edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Özel Haber
Editör: Mert CİGERLİ

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ

KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam