SON DAKİKA
reklam
reklam

SAMKON’da Hasan Kaya Aşçı Güven Tazeledi

Eklenme Tarihi: 28 Ekim 2024, Pazartesi - 13:51   Okunma Sayısı: 54469
Merkezi İstanbul’da faaliyet gösteren Türkiye genelindeki Samsun ili sivil toplum kuruluşlarının çatı yapılanması Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu SAMKON, 5. olağan genel kurulunu gerçekleştirerek mevcut Genel Başkan Hasan Kaya Aşcı ve yeni yönetimiyle güven tazeledi.

Genel Başkan Hasan Kaya Aşcı yeniden başkanlığa seçilirken Samsun’un ileri gelen isimlerinden Murat Altun ve çok sayıda önemli Samsunlu da yönetimde yer aldı

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu SAMKON, geçtiğimiz hafta sonu Bahçelievler Belediyesi kongre merkezinde 5. olağan kongresini hemşerilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği genel kurulda mevcut Genel Başkan Hasan Kaya Aşcı ve yeni yönetimi güven tazeledi. Aşcı’nın yönetiminde bölgemizden Samsun’un ileri gelen isimlerinden Murat Altun da yer aldı.

Başkan Hasan Kaya Aşcı “ SAMKON olarak hedefimiz Türkiye genelindeki tüm dernekler arasında etkin dayanışmayı sürekli kılmaktır.”

Genel kurulda katılımcılara hitap eden Başkan Hasan Kaya Aşcı, SAMKON olarak hedeflerinin Türkiye genelindeki tüm dernekler arasında etkin dayanışmayı sürekli kılmak olduğunu kaydetti. Samsunlu olma bilinci ile ülke ve dünya gündemindeki konularda, ortak görüş ve amaçlarda hareket eden bir yapı olduklarını ifade eden Aşcı, hemşeriler arasında yardımlaşma ve dayanışmayı her geçen gün daha da büyütmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam