İlçenin amatör camiası gün boyunca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı çeşitli etkinliklerle kutladı
Etkinlikler, sabah saatlerinde Sarıgazi Stadyumu’nda başladı. Amatör futbol takımları, dostluk maçları ve gösteri karşılaşmaları düzenleyerek izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Kulüplerin oyuncuları, takımlarının formalarını gururla giyerek sahada ter döktüler.
Sarıgazispor Kulüp Başkanı Serdar Turhan’ın da katıldığı Bayram kutlamaları, Sarıgazi Stadından merkeze kadar toplu olarak yürüyüşle devam etti. Yoğun katılımın olduğu Cumhuriyet Bayramı yürüyüşü halkın büyük alkışını alırken, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin de Demokrasi Caddesi girişinde korteji alkışlayarak karşıladı.
Sancaktepe Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Yasin Gezgin “Cumhuriyet Bayramı’nın değerlerini yaşatmak ve çocuklarımıza spor sevgisini aşılamak için buradayız. Amatör sporun önemi büyük, bu tür etkinliklerle birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz”
Sancaktepe Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Yasin Gezgin, yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Bayramı’nın değerlerini yaşatmak ve çocuklarımıza spor sevgisini aşılamak için buradayız. Amatör sporun önemi büyük, bu tür etkinliklerle birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz” dedi.
Sancaktepe, bu anlamlı günde, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gösterdi. Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusu aynı zamanda, tüm katılımcılar için unutulmaz anılarla dolu bir gün oluşturdu.
Kaynak: ÖZEL HABEREditör: ÖZEL HABER