SON DAKİKA
reklam
reklam

Ataşehir HEM’den Üretime ve Ekonomiye Anlamlı Katkı

Eklenme Tarihi: 19 Kasım 2024, Salı - 17:10   Okunma Sayısı: 90524
Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi ile İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında düzenlenen sözleşme kapsamında denizlerde terk edilmiş ağların geri dönüşümü ile su kaynaklarının verimli kullanılması temaları kapsamında denizlerdeki atık ağların hayat bulduğu çanta yapımına başlandı.

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Özel Yürekler Kurs Merkezini Ziyaret Etti

Bu kapsamda Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Özel Yürekler Kurs Merkezinde görev alan usta öğreticiler ve kursiyerlerin katkısı ile 550 çanta üretilecek. Üretim alanını ziyaret eden İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar kurs öğretmenlerinin ve kursiyerlerin yaptığı çalışmaların önemli bir örnek teşkil ettiğini ve yeni yapılacak projelerin de su kullanımı ile denizlerin temizliği konusunda dikkat çekici unsurlar olacağına emin olduğunu söyleyerek Kurum Müdürü Saffet Yılmaz’a işbirlikleri için teşekkür etti.

Kurum Müdürü Saffet Yılmaz’dan ziyaretleri için İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar’a teşekkür

Kurum Müdürü Saffet Yılmaz ziyaretleri için başta İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar olmak üzere İlçe Tarım Müdürü Mustafa Yasin Karakurt’a ve projenin mimarı İstanbul İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı İrfan Soysal ile ziyaretçilere teşekkür etti.

Birbirinden farklı çanta tasarımlarının yapım aşaması konusunda da ziyaretçilere kurs öğretmenleri tarafından bilgilendirme yapıldı.

Günün anlam ve önemi kapsamında anı niteliğinde kurs öğretmenleri,kursiyerler ve ziyaretçiler fotoğraf çektirerek ziyaret tamamlandı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam