SON DAKİKA
reklam
reklam

TFF, Gavriel Kanichowsky ve Maccabi Tel Aviv’in UEFA’ya Sevkini Talep Etti

Eklenme Tarihi: 6 Aralık 2024, Cuma - 01:31   Okunma Sayısı: 26382
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçında Gavriel Kanichowsky'nin attığı golün ardından İsrail ordusuna selam vermesi nedeniyle oyuncunun ve kulübünün UEFA'ya sevk edilmesini talep etti.

TFF'den yapılan bilgilendirmede, Maccabi Tel Aviv'in İsrailli oyuncusu Kanichowsky'nin gol sevincinde İsrail ordusuna verdiği selamda siyasi, düşüncesiz ve açıkça bir mesaj amacı taşıdığı belirtilerek, UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulundan futbolcu ile kulübüne karşı inceleme başlatılması istendiği belirtildi.

Macaristan'ın Debrecen kentinde yapılan karşılaşmayı Maccabi Tel Aviv 3-1 kazanmıştı. Gavriel Kanichowsky, 23. dakikada takımının ilk golünü kaydetmişti.

Kaynak: AA
Editör: AA

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam