SON DAKİKA
reklam
reklam

PESİAD’tan “Yarısı Bizden”e yönelik bilgilendirme semineri

Eklenme Tarihi: 8 Mayıs 2025, Perşembe - 11:57   Okunma Sayısı: 53652
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Şube Müdürü Uğur Katırcı “Yarısı Bizden” kampanyasının içeriği ve koşulları hakkında detaylı bilgiler verdi

 

 

Pendik merkezli Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği (PESİAD) deprem farkındalığına dikkat çekmek amacıyla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının ”Yarısı Bizden” kampanyasına yönelik bilgilendirme semineri düzenledi.

Şube Müdürü Uğur Katırcı “Yarısı Bizden” kampanyasının içeriği ve koşulları hakkında detaylı bilgiler verdi

PESİAD Başkanı Cüneyt Battal’ın da kısa bir selamlama konuşması yaptığı seminere, konuşmacı olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Marmara Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü Dönüşüm Hizmetleri Şube Müdürü Uğur Katırcı ve Pendik Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürü Enes Terzi katıldı. Şube Müdürü Uğur Katırcı, yaptığı konuşmada “Yarısı Bizden” kampanyasının içeriği ve koşulları hakkında detaylı bilgiler verdi. Katılımcılar, kampanya süreci, sağlanan destekler ve başvuru şartları konusunda aydınlatıldı.

Seminer yoğun ilgiyle takip edildi 

Seminere katılan isimler arasında PESİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Marmara Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü, Daire Başkanı Oğuzhan Çiftçi,Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Marmara Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü, Dönüşüm Hizmetleri Şube Müdürü Uğur Katırcı ve Koordinatör Oğuzhan Aydınlı,Pendik Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürü Enes Terzi, Siltaş Yapı Pendikspor Kulübü Başkanı Murat Özdemir yer aldı.

Seminer, Pendik iş dünyası temsilcilerinin yoğun ilgisiyle takip edildi. Deprem riski taşıyan İstanbul’da kentsel dönüşümün önemi vurgulanırken, “Yarısı Bizden” kampanyasının bu süreçteki rolü üzerinde duruldu.

Kaynak: Özel Haber
Editör: Başak ERTEKİN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam