SON DAKİKA
reklam
reklam

Başarı ve Sabır

Köşe Yazarı: Selami BALTAOĞLU   Eklenme Tarihi: 7 Aralık 2021, Salı - 09:44   Okunma Sayısı:


Başarılı olmanın yolu sabırla çalışmaktan geçer. Özellikle kendimizi bilerek çalışmalı ve bol bol tekrar yapmalıyız. Çünkü biz uyusak bile beynimiz çalışmaya devam eder ve bilgilerimizi güncellemeye çalışır. Bilgilerimizi doğru bir şekilde belleğimizde kodlarsak onları kalıcı hale getirmiş oluruz. Böylece iş ve eğitim hayatında daha başarılı oluruz.
Çalışmadan iyi sonuçlar elde edemeyiz. En basit bir işi hak edebilmek için bile çok çalışmak gerekir. Çalışan insan her alanda başarılı olur. Çalışan insanın emeği zayi olmaz. Çalışan bir şekilde karşılığını bulur. İleride iyi bir meslek sahibi olabilmek için her gün çalışmalı ve hedefimize ulaşmak için çaba sarf etmeliyiz.
Okulda kazandığımız her yeni bilgi, geçtiğimiz her bir sınıf bizi iyi bir mesleğe ulaştıracak adımlardır. Bu adımlar doğru bir şekilde atmalı, eğitim hayatımızı iyi bir şekilde değerlendirmeye çalışmalıyız. Nitekim ileride bu güzel günleri tekrar yakalayamayacağız ve belki de iş ev arasında giden rutin bir hayatta boğulacağız. Bu güzel günleri okuyarak ve çalışarak geçirirsek ileride saygın ve iyi bir iş sahibi olur, çalışmalarımızın karşılığını alırız.
Başarılı olabilmek için zamanında çalışmalıyız. Geç kalmış çalışma insanı başarılı yapmaz. Bu nedenle başarının anahtarı çalışmak ve planlamaktır. Bir şeyi planlayarak çalışırsanız o şeyde başarılı olmamanız mümkün değildir.
 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam