SON DAKİKA
reklam
reklam

Beyin cerrahide Lütfi Kırdar farkı

Köşe Yazarı: İsmet AKKOÇ   Eklenme Tarihi: 23 Kasım 2023, Perşembe - 09:16   Okunma Sayısı:

İnsan hastalığında da sağlığında da güvendiği yerde, en güvendiği kişilerin yanında olmak ister. Sağlığımızdaki en küçük bozulmada ise güvendiğimiz insanların eksikliğini çok daha fazla hissederiz. Onu geçtiğimiz günlerde bir kez daha yaşadık.

Yaşamımızın pamuk ipliğine bağlıdır ya hani…

O pamuk ipliğinin tam da üzerinde olduğum anlardan birinde yaşadığım talihsiz kaza sonucu gözlerimi Koç Üniversitesi Hastanesi’nde açtım.

Yolda otobüs durağına doğru biraz da hızlı adımlarla yürüdüğüm bir anda gözlerimin karardığını hatırlıyorum, sonrası yok elbette.

Bu arada o baygınlık geçirdiğim ve düştüğüm anda benimle ilgilenen isimlerini bile bilmediğim insanlara buradan açık bir teşekkür göndermek istiyorum.

Koç Üniversitesi acil servisindeki doktorlar ilk müdahaleyi büyük bir özenle yaptılar sağ olsunlar. Onların da hepsine teşekkürlerimi şükranlarımı iletiyorum.

Ufak tefek hasarların ilk onarımlarının ardından beyinde de küçük bir kan sızıntısı olduğunu vurgulayıp bir geceyi gözlem altında geçirmemi söyledikleri anda aklıma hemen en güvendiğim insanlardan biri olan sevgili dostum, kardeşim, Beyin Cerrahı Prof. Dr. Bülent Güçlü geldi.

Doktorlardan beni Kartal Dr. Lütfü Kırdar Şehir Hastanesi’ne göndermelerini istedim, oğlum da Bülent Güçlü hocama haber verdi ve ambulansla Kartal’ın yolunu tuttuk.

Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi’ne girdiğimiz andan itibaren acil servisteki doktorlar tüm tetkiklerimizi büyük bir özenle yaptılar ve bizi beyin cerrahisi acil servisine sevk ettiler. Burada ortopediden, kulak burun boğaza, gözden plastik cerrahiye kadar tüm tetkikler en ufak detayına kadar büyük bir özenle gerçekleştirildi.

Beyin Cerrahi’de Kartal Dr. Lütfü Kırdar Şehir Hastanesi farkını bir kez daha birebir yaşamış oldum.

İlk müdahale anından itibaren bütün süreci takip eden ve yeniden sağlığıma kavuşmamda önemli katkıları olan;

Başta Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi

Beyin Cerrahı Prof. Dr. Bülent Güçlü’ye,

Asistan doktorlar

Mikail Adem Devrüş Ceylan’a

Yeşim Demir’e

Eren Falay’a,

Acil serviste görev yapan tüm doktor, hemşire ve sağlık görevlilerine teşekkürü bir borç olarak kabul ediyor ve çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam