SON DAKİKA
reklam
reklam

Taçspor U17 takımı zirvenin tek sahibi

Eklenme Tarihi: 4 Mayıs 2024, Cumartesi - 21:54   Okunma Sayısı: 13426
İstanbul U17/B Ligi 30. Grubun iddialı maçında zirveyi paylaşan iki yenilgisiz takım Üsküdar temsilcisi Üsküdar Futbol Yatrımları AŞ ile Ataşehir temsilcisi Taçspor Kanlıca Stadında karşılaştılar. Oynadığı üç maçını da kazanan iki ekibin müthiş derbisinde gülen takım Taçspor oldu. Sarı Kırmızılılar ilk yarıda attığı golle zorlu mücadeleyi 1-0 kazanırken zirvenin tek sahibi oldu.

Hasan Yağız Aytaç attığı mükemmel golle Galatasaray Taçspor’u galibiyete taşıdı

Galatasaray Taçspor Yönetim Kurulu Üyesi, Futbol Şubesi Sorumlusu Selçuk Azeri ve Futbol Şubesi Koordinatörü Dursun Karataş mücadeleyi birlikte takip ettiler. Taçspor Teknik Sorumluları Ersin Atasoy-Ender Sevindik-Uğurcan Taylan yönetiminde mücadeleye Ebubekir Akyürek, Fikret Emre Erdem, Batuhan Ergin, Furkan Emir Demirhan, Mehmet Eğrinci, Bedirhan Sevinç, Ferhat Taşkaya, Saleh M.S. Darı, Hasan Yağız Aytaç, Efe Faruk Astam ve Berat Can Bulut on biri ile başladı.

Mücadeleye hızlı başlayan takım Taçspor maçın il bölümünde rüzgârı da arkasına alarak ataklar yaparak maçın 13. Dakikasında Hasan Yağız Aytaç’ın ceza sahası dışından attığı mükemmel golü ile deplasmanda 1-0 üstünlüğü yakaladı. Galibiyet golünün ardından yakaladığı net pozisyonlarda farkı açacak golü bulamayan Taçspor ilk devreyi tek gollü üstünlüğü ile tamamladı.

Ebubekir Akyürek başarılı kaleciliğiyle dikkat çekmekte

İkinci yarını ilk dakikalarında etkili olan Üsküdar ekibi beraberlik golü için ataklar yapmaya başladı. Ev sahibi ekibin yaptığı ataklarda kalesinde yıldızlaşan Taçspor kalecisi Ebubekir Akyürek rakibine beraberlik şansı vermedi. Kalan sürede skor avantajını korumayı bilen Taçspor ilk yarıda attığı golle bu önemli maçı kazanırken en yakın rakibinin 3 puan önüne geçti.

Oynadığı dört maçı da kazanarak grubun favorisi olan Ersin Atasoy-Ender Sevindik-Uğurcan Taylan’ın talebeleri, 4 maç sonunda rakip fileleri 28 defa havalandırarak grubun en çok gol atan takımı olurken, kalesinde henüz gol görmedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam