SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe HEM'de sancı !..

Köşe Yazarı: İsmet AKKOÇ   Eklenme Tarihi: 21 Nisan 2024, Pazar - 19:59   Okunma Sayısı:

 

Kurum Müdürü Asuman Büber’in göreve gelmesiyle birlikte faaliyetleri gözle görülür şekilde artan Maltepe Halk Eğitimi Merkezi ilçede farkındalığını hissettiren bir kurum haline geldi.

Açtıkları birbirinden başarılı kurslar, bu kurslar sonucunda ortaya çıkan ürünlerin sergilenmesi, mahallelere götürülen kurslar sayesinde ev kadınlarının kurslara ilgisinin artması,  katılımcıların ürettiklerini satmalarıyla ev ekonomilerine katkıları gibi bir çok faktör ile Maltepe Halk Eğitimi Merkezi  müdürü ve idarecileri bilgi ve heyecanları ile önemli başarılara imza attı.

Son olarak Kaymakamlık binası girişindeki sergi alanında açılan "İstanbul'dan Samsun'a Fütuhat Yolu" Karma Sergisi birbirinden kıymetli eserlerle izleyenlerden övgüler aldı.

Ancak bizim toplumumuzda gelişen her güzelliğe bir çelme takmak alışkanlığının artık yaşanmamasını istiyoruz. Kurum Müdürü Asuman Büber ‘in Maltepe’de göreve başlaması 2 yıl olmuş ve 4 yılı doldurmamışken, tayini başka bir okul için listeye alınacağı bilgisi, öğretmen ve kursiyerleri şaşırttı ve üzdü.

Maltepe Halk Eğitimi Merkezi’nde göreve başlamasıyla kuruma büyük sinerji kazandıran Asuman Büber’e Maltepe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü çok görülmüş ve bu kıymetli eğitim insanın bir başka göreve gönderilme yanlışı söz konusu.

Oysa kurumu yakından izleyenler çok iyi biliyorlar ki Asuman Büber ve ekibi ,Maltepe’de çok daha güzel hizmetler üretecek bir eğitim gönüllüsüydü ve Maltepe’ye önemli katkılarda bulunacaklardı. Binlerce kursiyer ve yüzü aşkın öğretmeniyle halkımızın üretim ve ekonomi kapısı olan Maltepe HEM , hizmet koşusunu aynı heyecan ve ekiple devam ettirmeli. Halkın gönlündeki insanların gönlü kırılmamalı. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün gereken düzenlemeyi yaparak halkımızın beklentisine çözüm üreteceğine inanıyoruz.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam