SON DAKİKA
reklam
reklam

BİR DÜĞÜN SESİ, GELİNİN HEVESİ 

Köşe Yazarı: Çağnur HATİPOĞLU   Eklenme Tarihi: 24 Eylül 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı:

Bugün sabah zurna ve davul eşliğinde kalktım yatağımdan. Zurna’nın sesini sevdiğim pek söylenemez fakat davul her zaman kabulümdür. Sesle birlikte gözlerim neler olduğunu anlamak istedi ve cama yöneldim. Bir düğün, bir kız evi uğurlaması. Nasıl bir ses nasıl bir hevesle çıkıyor o kız evinden. Sonra bende düşünceler yine oluk oluk aktı beynimden. Benimde heveslerim benimde hayallerim vardı evlilikten. Beyaz gelinlik, güzel gelin evliliğin mutlu, hayallerin gerçek olsun. 

BİR BABA SESİ YİNE ÇARPIYOR GÖZLERİME 

Yüreğimde, aklımda ne varsa gözlerim hemen buluyor. Baba deyince içi cız eden bir kul olarak ben yeni komşum olan ve de babama benzeyen amcayı yine sevdiklerimi kabul ettiğim kalbimin misafir odasına hemen alıverdim. Alıverdim tamam alıverdim de geçerken gözyaşlarıma da selam vermese...Hakkımda bu kız beni gördüğünde neden bu kadar ağlıyor dedikoduları yayılacak şimdi. Hakkında bir nokta büyüklüğünde kötü söylenilmemiş, konuşulmamış bana bu da olamayacak ama varsın olsun varsın söylensin. Bu Çağnur bu amcayı her görüşünde ağlayacak. 

ZAMAN ÇABUK MU GEÇİYOR? 

Evet zaman çabuk mu geçiyor yoksa biz mi yaşlandık? Neler oluyor böyle? Sabah kalkıyorsun gece, gece geliyor sabah...Ne yapacaktın ne oldu? Hani planını kurdukların? Soruyorum kendime hayatı şimdi mi anladın? Siz siz olun, gençliğinizi, sevdiklerinizi zamana kurban etmeyin. Benim gibi giden zamanın arkasından ağıtlar yakmayın. 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam