SON DAKİKA
reklam
reklam

Gol Kralı Oğuzhan Türkmen Acıbademspor’da

Eklenme Tarihi: 5 Temmuz 2025, Cumartesi - 11:40   Okunma Sayısı: 54968
2025-2026 sezonunda İstanbul Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Üsküdar temsilcisi Acıbademspor’dan bir önemli transfer daha gerçekleşti. Takım geçtiğimiz sezonda Vefa formasıyla gol kralı unvanını elde eden ve takımını Bölgesel Amatör Lig’e taşıyan tecrübeli isim Oğuzhan Türkmen’i kadrosuna kattı.

Hem gol kralı hem de lider! 

Oğuzhan Türkmen, kariyeri boyunca sadece gol sayılarıyla değil, sahadaki duruşu ve liderliğiyle de fark yarattı. Özellikle ceza sahasındaki hava toplarındaki üstünlüğü ve net gol pozisyonlarında yaptığı soğukkanlı vuruşlarla tanınıyor. Bu yönleriyle de  Acıbademspor’un hücum hattına ciddi katkı sunması bekleniyor.

“Bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim.”

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Acıbademspor Kulüp Başkanı Oğuzhan Atagün de katıldı. Törende konuşan deneyimli golcü, şampiyonluk hedefi doğrultusunda önemli bir sorumluluk üstlendiğinin altını çizerek şunları söyledi;

“Beklentileri olan büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Her iki taraf için de hayırlı olsun.” 

Acıbademspor yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle yola çıktı 

Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Acıbademspor yönetimi, transfer çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Takımın teknik heyeti, Oğuzhan Türkmen gibi tecrübeli isimlerin kadroya eklenmesiyle hem saha içi liderliği hem de gol yollarındaki etkili oyun planını güçlendirmeyi hedefliyor.

Türkmen’in kariyeri aynı zamanda başarılarla geçen bir kariyer öyküsü 

1987 doğumlu Oğuzhan Türkmen, futbola 1999 yılında Körfezspor altyapısında başladı. Buradaki performansıyla kısa sürede dikkat çekti ve Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri olan Galatasaray U21 Takımı’na transfer oldu.

Profesyonel kariyerine 2006 yılında Nazilli Belediyespor formasıyla adım atan Türkmen, bugüne dek Türkiye’nin dört bir yanında birçok kulüpte başarıyla forma giydi. Bu takımlar arasında öne çıkanlar şunlar: 

Bilecikspor, Derincespor, Fatih Karagümrük, Vefaspor, Erdekspor, Manisa Futbol Kulübü, Belediye Kütahyaspor, Kocaelispor, Bayburt Özel İdare, Karacabey Belediyespor, Kızılca Bölükspor, Nazilli Belediyespor, Gölcükspor, Sebat Gençlikspor, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, TKİ Tavşanlı Linyitspo, Taçspor, Bağdatspor, Derincespor ve Vefa. 

Tecrübeli oyuncunun kariyerinde U21 Liginde 11 maçı 1 golü, Türkiye Kupasında 4 maçı 2 golü, TFF 3. Ligde 128 maçı 38 golü, TFF 2. Ligde 11 maçı 1 golü ve BAL’da 156 maçı 88 golü bulunuyor.

Kaynak: Özel Haber
Editör: Mustafa Doğan YILMAZ

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ

KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam